1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2018 20:59

Βασίλης Μανθάτης: «Βήμα μπροστά στην καριέρα μου ο Ηρακλής Κηφισιάς» (video)

Ο Βασίλης Μανθάτης, ο νέος προπονητής του Ηρακλή Κηφισιά άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του volleynews.gr για τη σεζόν 2018-19. Ο 33χρονος Μεσολογγίτης τεχνικός, αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ζηρινείου και για τον στόχο της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Pre League.
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς για την εμπιστοσύνη. Μου έκανε μία δελεαστική πρόταση για να πάει η προπονητική μου καριέρα ένα σκαλί πάνω. Πέρυσι στη Θεσσαλονίκη ήμουν σε ομάδα της Β' Εθνικής και σκάουτερ στην Α1 Ανδρών και η πρόταση ήταν τόσο καλή που δεν θα μπορούσα να πω όχι. Πάω σε ένα ιστορικό σωματείο στην Αθήνα με πολλές επιτυχίες σε γυναίκες και στις αναπτυξιακές κατηγορίες. Όταν σου δίνεται αυτή η ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις για να προχωράς μπροστά στην καριέρα σου».

Για τα αναπτυξιακά τμήμα του συλλόγου: «Πάντα ένας προπονητής έχει στόχο να αναδεικνύει αθλητές και αθλήτριες. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Ο συνεργάτης μου Βασίλη Κατοπόδης θα έχει τις ακαδημίες του συλλόγου και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. θα δουλέψει σωστά, μεθοδευμένα και επαγγελματικά. Θα τον βοηθήσω και εγώ σε αυτό το κομμάτι. Στην ομάδα θα έχουμε κοινό ρόλο και θα δουλεύουμε όπως πρέπει όλα τα προπονητικά τιμ, μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές που περιμένουμε να τους γνωρίσουμε».

Για τον φετινό στόχο της ομάδα: «Όπως είπαμε και με την νέα διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς, με τον φίλο και συνεργάτη πλέον, τον προεδρο του συλλόγου Βασίλη Πανάγο, ο στόχος μας είναι ό,τι μπορούμε καλύτερο στο πρωτάθλημα και όπως λέμε προπονητικά, όπου μας πάει το τρένο. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα την κατάταξή μας, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και από εκεί και πέρα με την σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε. Ικανοποίηση για εμένα θα είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ