1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2018 00:10

Η Σία Τοτσίδου επέστρεψε στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια και πάλι η Σία Τοτσίδου η οποία 48 ώρες πριν κατέκτησε το ασημενιο μετάλλιο με την Εθνική γυναικών στους Μεσογειακούς. 

Η προσθήκη της 29 χρονης διεθνής Δραμινής ακραίας που είχε πανηγυρίσει τον τίτλο το 2012 με τις «κιτρινόμαυρες», κάνει πανίσχυρο το «οπλοστάσιο» της Ένωσης και την καθιστά το μεγάλο φαβορί ανόδου από την Πρι Λιγκ στην Volleyleague γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την Τοτσίδου που πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια σε όποια ομάδα και αν αγωνιστεί και έχει περάσει από Δόξα και Ερμή Δράμας, Ηρακλή, δυο φορές Πανναξιακό και πέρυσι Ηλιούπολη, αναφέρει:

« Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς ακραίας Σίας Τοτσίδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Η Σία είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.78 και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη.

Η Σία υπέγραψε το συμβόλαιό της μετά την επιστροφή της από τους Μεσογειακούς Αγώνες που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα, παρουσία του Προέδρου Αλέξη Αλεξίου, του Συμβούλου Λευτέρη Αρχόντη και του Εφόρου Νίκου Παναγιωτίδη.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ