1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2018 18:44

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την απόκτηση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου. Η 22χρονη διεθνής πασαδόρος που ξεκίνησε από τον Ηρακλή και ήταν μέλος της Εθνικής νεανίδων που πριν τέσσερα χρόνια διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό, έκανε σπουδές στις ΗΠΑ και πλέον είναι αθλήτρια του Ολυμπιακού.

 

Την πρώτη της χρονιά ήταν στο West Virginia και στη συνέχεια πήγε στο Texas Christian University.  Με την απόκτηση και της δεύτερη πασαδόρου μοναδική εκκρεμότητα για το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι η αντικαταστάτρια της ακραίας Στέφανι Νίμερ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η διεθνής πασαδόρος (16/09/1996) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους. Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ανέφερε τα εξής: «Μετά από την περσινή πορεία, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα σε όλη την Ελλάδα που κάποια αθλήτρια θα σκεφτεί να ακολουθήσει. Και για εμένα προσωπικά, ερχόμενη από την Αμερική, αποτελεί την πρώτη επιλογή που θα κοιτούσα για το μέλλον μου. Εύχομαι να μπω στο κλίμα της ομάδας, που ήδη έχω εμπειρίες από τις συμπαίκτριές μου, στην εθνική και να συνεχίσουμε την ίδια πορεία για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ