Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2018 02:49

Σοκ με Γκιούρδα στον Απολλώνιο

‘Οσκαρ ατυχίας για την Έλενα Γκιούρδα. Η κόρη του σπουδαίου Μάριου Γκιούρδα και τιμ μάνατζερ των εθνικών ομάδων, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ντέρμπι του Απολλώνιου με τον Άλιμο για την 12η αγωνιστική της Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και χάνει τη φετινή σεζόν.

Ο σοβαρός τραυματισμός της ταλαντούχας ακραίας, έχει συγκλονίσει εκτός από την οικογένεια της και όλο το σωματείο του Κερατσινίου που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τεράστια ατυχίας της νεαρής αθλήτριας, η οποία προσγειώθηκε μόνη της άσχημα, μετά από μια προσπάθεια στο 22-21 του τέταρτου σετ του παιχνιδιού στο κλειστό του Αλίμου, και έπεσε κάτω με αφόρητους πόνους.Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική και έδειξε το μέγεθος του τραυματισμού της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τρομερά άτυχη Ελενα, θα εγχειριστεί τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση από τη νέα σεζόν.Πλέον η αδελφή της Στέλλα καλείται να παίξει και για την ‘Ελενα και να βοηθήσει όσο μπορεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος τον πρωτοπόρο Απολλώνιο στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α2.

Σχετικά άρθρα