1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2017 15:04

Το Sportcamp είναι ο μέγας χορηγός του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε την Κυριακή 03/12 ο αθλητικός όμιλος Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακιου πραγματοποίησε την Επίσημη Παρουσίαση του Μεγάλου Χορηγού της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ομίλου για τη σεζόν 2017-2018, την SPORTCAMP Α.Ε. 

Πρόκειται για μια έμπρακτη υποστήριξη στο άθλημα του βόλεϊ από πλευράς SPORTCAMP, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου, σε μια ταχεία αναπτυσσόμενη ομάδα που αγωνίζεται στα παρκέ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με σημαντικές αξιώσεις.

Η συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, στην αίθουσα V.I.P. και παρόντες ήταν o Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, κ. Χαράλαμπος Γεωργίου, ο Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος της SPORTCAMP Α.Ε., κ. Σπύρος Καραβούλης, η Marketing Director του Ομίλου SPORTCAMP, κ. Μαριάννα Νάνου, η Διοίκηση του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, πληθώρα εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. και οι αθλήτριες της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Ποσειδώνα, καθώς η συνέντευξη τύπου παρατέθηκε λίγο πριν την έναρξη του σημαντικού αγώνα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Στη συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκε από την Διευθύντρια Marketing του Ομίλου SPORTCAMP, κ. Μαριάννα Νάνου, η αναγνώριση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP ως Επίσημο Προπονητικό Κέντρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), γεγονός που πιστοποιεί τις υψηλές προδιαγραφές των εγκαταστάσεων προπόνησης και δίνει προστιθέμενη αξία σε συνεργασίες ομάδων βόλεϊ με το SPORTCAMP.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα. O Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδώνα κ. Χαράλαμπος Γεωργίου δώρισε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της SPORTCAMP, κ. Σπύρο Καραβούλη, τιμητικό κάδρο  με την φανέλα του Ποσειδώνα και όλοι οι συμμετέχοντες έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έληξε νικηφόρα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ καθώς επικράτησε με 3-2 σετ απέναντι στην ομάδα Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Διαβάστηκε 7369 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Άρης Ανδρεόπουλος: «Μας στοίχισε σημαντικά η απουσία της Ελένης Θώδη»
    Τον τραυματισμό-σοκ της Ελένης Θώδη την από την 4η αγωνιστική που της στοίχισε την απώλεια της φετινή σεζόν υποστήριξε ο Άρης Ανδρεόπουλος ως την κυριότερη αιτία της μέτριας πορείας του Ποσειδώνα.

  • Τριήμερο πένθος στο Λουτράκι
    Θλίψη στον Ποσειδώνα Λουτρακίου για τον θάνατο του εμβληματικού και με τεράστια προσφορά πρώην προέδρου Βλάσση Φίλη με τους διοικούντες της ομάδας της Κορίνθου, να ανακοινώνουν τριήμερο πένθος για τον χαμό του.

  • Το όμορφο promo βίντεο του Ποσειδώνα Λουτρακίου
    Ένα πολύ όμορφο promo βίντεο που παραπέμπει σε σύλλογο του εξωτερικού, έδωσε στη δημοσιότητα του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
  • Χειρουργήθηκε η Ελένη Θώδη
    Με επιτυχία χειρουρήθηκε στους χιαστούς  η σουπερ άτυχη αθλήτρια του Ποσειδώνα Λουτρακίου, Ελένη Θώδη, η οποία χανει την φετινή σεζόν.
  • Μεγάλος χορηγός του Ποσειδώνα η Sportcamp AE
    Στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλανόπουλος, λίγο πριν τον αγώνα της Α2 κατηγορίας της ομάδας Γυναικών του Ποσειδώνα ενάντια στην Ηλιούπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση του μεγάλου χορηγού του Αθλητικού Ομίλου.
Περισσότερα από την κατηγορία: « Μεγάλος χορηγός του Ποσειδώνα η Sportcamp AE

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ