1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2017 16:12

Η κορυφαία Μαρία Κωστοπούλου βράβευσε την Μανωλίνα Κωνσταντίνου

Στο Ζηρίνειο βρέθηκε το μεσημέρι του Σάββατου (28/10), η κορυφαία ελληνίδα βολεϊμπολίστρια όλων των εποχών, Μαρία Κωστοπούλου, η οποία αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της ΕΟΠΕ και βράβευσε την Μανωλίνα Κωνσταντίνου για την ανάδειξη της ως MVP της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.
«Είναι τιμή μου που με βράβευσε μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον χώρο μας. Ευελπιστώ πραγματικά στις μέρες μας να υπάρξουν τέτοιες αθλήτριες που να κάνουν περήφανο το ελληνικό βόλεϊ, όπως η κ. Κωστοπούλου», ήταν τα λόγια της Μανωλίνας, που δεν είχαν κανένα στοιχείο υπερβολής. 







Η κορυφαία ελληνίδα βολεϊμπολίστρια όλων των εποχών που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ιωνικό Ν.Φ. το 1989 με προπονητή τον Γιώργο Δερμάτη, Γενική Γραμματέας στους ΑΣΠ Ίωνες πλέον, συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο γυναικείο βόλεϊ και… αναπολεί τις ρομαντικές εποχές του αθλητισμού. 

«Τότε ήμασταν ρομαντικές, δεν σκεφτόμασταν τα χρήματα και θέλαμε απλά να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παίζουμε. Τώρα είναι πρώτα το οικονομικό και μετά παίζεις επειδή σου αρέσει» ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Κωστοπούλου στο volleyball.gr.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, υπήρξε αντίπαλος της μητέρας της Μανωλίνας στο φιλέ. Η Ρούλα Κατσαμπή έπαιξε στον Παναθηναϊκού του Σούλη Τουρσούγκα από το 1982 έως το 1986 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. «Έχω παίξει αντίπαλος με την μητέρα της Μανωλίνας, την Μαρία Κατσαμπή. Ήμουν στον Ιωνικό και εκείνη στον Παναθηναϊκό. Ωραίες εποχές τότε...».

Πλέον ως Γενική Γραμματέας και υπεύθυνη στις ακαδημίες των Ιώνων, έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητριών. «Κάνουμε μία προσπάθεια στους Ίωνες να επιστρέψει η ομάδα στην Α2 και να αναδείξει νέες αθλήτριες. Ασχολούμαι περισσότερο με τις μικρές ηλικίες, όχι προπονητικά αλλά σαν υπεύθυνη των ακαδημιών. Στόχος είναι να βγάλουμε κάποιες αθλήτριες που θα μπορέσουν στο μέλλον να συμμετεχουν στην γυναικεία ομάδα και ακόμα ψηλότερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ