1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2017 18:37

Παίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς, ακυρώσεις των μεταγραφών

Ο Ηρακλής Κηφισιάς για να γλυτώσει το πρόστιμο των 15.000 ευρώ, αποφάσισε να παίξει στην Α1 γυναικών, με νεάνιδες και

κορασίδες και θα είναι ο... σάκος του μποξ της κατηγορίας.

Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης, οι αθλήτριες που υπέγραψαν συμβόλαια με την ομάδα της Κηφισιάς, δεν μπορούν να μείνουν ελεύθερες(αυτό ισχύει μόνο σε περίπτωση μη συμμετοχής) και να μεταγραφούν σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα, παρά μόνο στο εξωτερικό. Εξαίρεση αποτελεί η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, επειδή από φέτος οι Κύπριες αγωνίζονται ως ξένες, με πληρωμή παραβόλου.

Μπορεί για τη μεταγραφή της Κωνσταντινίδου στον Ολυμπιακό να μην ανοίξει μύτη, αλλά για τη διαφαινόμενη μετακίνηση της Σοφίας Κοσμά στην ΑΕΚ, θα γίνει ... πόλεμος, καθώς αρκετά σωματεία της Pre League, θα ζητήσουν την ακύρωση της(ήδη μίλησαν με δικηγόρους) , ως παράνομη, που συνιστά αλλοίωση του πρωταθλήματος. Τα έγγραφα που προσκόμισε ο Ηρακλής Κηφισιάς για την ... απελευθέρωση των παικτριών του, δεν προβλέπονται πουθενά και είναι παράτυπα.

Απο εκεί και πέρα είναι θέμα της ΕΟΠΕ να προσθέσει και 12η ομάδα, για να είναι αξιόπιστο και αξιοπρεπές το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, αφού το επιτρέπει η προκήρυξη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ