Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-09-2017 23:41

Τίτλοι τέλους για τον Ηρακλή Κηφισιάς

Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς ενημέρωσε το απόγευμα τις αθλήτριες ότι είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α1 γυναικών και η απόσυρση είναι μονόδρομος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν μέλη της διοίκησης, οι Νίκος Χουντουμάδης, Βασίλης Πανάγος και Σοφία Αγγελάκη, και κάποιες αθλήτριες. 


Η ομάδα της Κηφισιάς δεν μπορεί να περιμένει να μάθει αν ο μέχρι πρότινος χορηγός θα ξεμπλέξει από τις περιπέτειες που αντιμετωπίζει με το Νόμο, ενώ τα υπολοιπα έσοδα του συλλόγου (πχ ακαδημίες), δεν επαρκούν.  


Ο Σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει άλλα χρέη που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα και προτιμά να μη συμμετέχει στην Α1 γυναικών. Η τελευταία ελπίδα της διοίκησης είναι μια πιθανή νέα βοήθεια από τη δημοτική αρχή, αλλά και αυτό να γίνει, το ρόστερ θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που αρχικά είχε στα χέρια του ο Σπύρος Χουντομάδης.

Δύο ιστορικές ομάδες λοιπόν, ο Ηρακλής Κηφισιάς και Παναθηναϊκός δεν θα συμμετέχουν στην Α1 γυναικών, γεγονός που αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα στην αξιοπιστία της κατηγορίας με το δεδομένο ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.