1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2013 20:35

Στην Α1 ο Πανναξιακός! (video)

Με... επιβλητικό τρόπο πήρε τη νίκη που ήθελε ο Πανναξιακός για να γυρίσει θριαμβευτής στη Νάξο και με το εισιτήριο για την Α1 στην τσέπη. Οι νησιώτισσες επικράτησαν πανέυκολα με 3-0 της Ηλιούπολης εκτός έδρας και με 14 νίκες και μόλις μία ήττα ξέφυγαν 4 βαθμούς από τον δεύτερο Ηλυσιακό. Το πάρτι ωστόσο θα γίνει την επόμενη αγωνιστική που ο Πανναξιακός φιλοξενεί τη Λαμία, όταν και το νησί αναμένεται να γιορτάσει μια ιστορική άνοδο.

Τα σετ: 0-3 (14-25, 17-25, 12-25)


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μέξη, Χανδρή, Ξένου, Λουκατάρη, Κουρδόγλου, Μαρκοπούλου/ Μπόκα (λ), Πανταζοπούλου, Μπατσομήτρου, Βατουσιάδη, Ευθυμιοπούλου
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Μουτζουρίδου, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Σιώρη, Λαγουδάκη, Χατζηνικολάου/ Κακουράτου (λ), Γκολφινοπούλου, Λάιου

Πηγή φωτο και βίντεο: Naxosfan

Media

2 σχόλια

  • Comment Link volley Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 11:59 posted by volley

    μπραβο στα κοριτσια. γενικα ειναι πολυ καλες κ τους αξιζε να ανεβουν =)

  • Comment Link Σολάρης Αντώνης Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 18:48 posted by Σολάρης Αντώνης

    Πόσοι αλήθεια θα πίστευαν το 1984 που συγκροτήθηκε η 1η Τοπική επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων ότι το 2013 μια ομάδα από την Σύρο θα παίζει στην Α1 ανδρών και θα διεκδικεί τίτλους και μια ομάδα από την Νάξο θα ανεβαίνει πανηγυρικά στην Α1 γυναικών. Είναι σίγουρο ότι αν ζούσαν ο Μιχάλης Μαστρανδρέας και ο Νίκος Ορφανουδάκης θα αισθάνονταν δικαιωμένοι και ευτυχισμένοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ