1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2017 22:52

«Χρυσοί» στο Παπάγου οι Γκότσης, Κόλα

Με τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά να αναμετρούνται στον τελικό των αγοριών ολοκληρώθηκε και η πρώτη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Junior K19 στις εγκαταστάσεις του iBeach Volleyball Club.


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Αντιόλ Κόλα, Νικηφόρος Γκότσης νικώντας στον τελικό με 2-0 (21-17, 21-18) τους Στέφανο Μανδηλάρη, Φάνη Ρουσόπουλο, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τους έξαλλους πανηγυρισμούς και των δύο ομάδων μετά από κάθε πόντο, καθώς και το πάθος τους για τη νίκη.

«Μαζί ή χώρια κυνηγάμε το πρωτάθλημα»

«Στόχος από την αρχή ήταν η πρώτη θέση. Βέβαια είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί, ξεκινήσαμε στην αρχή χωρίς άγχος και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο» είπε ο Αντιόλ Κόλα με τον συμπαίκτη του να συμπληρώνει:

«Πολύ ωραίο τουρνουά, οργανωμένο με έναν πολύ δυνατό τελικό. Οι αντίπαλοι μας είναι ένα δυνατό δίδυμο, αξιόλογοι παίκτες. Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε μαζί στη συνέχεια αλλά το σίγουρο είναι ότι μαζί ή χωριστά κυνηγάμε και οι δύο το πρωτάθλημα».

«Ο καλύτερος κέρδισε»

Τη δίκαιη νίκη των αντιπάλων παραδέχτηκαν στις δηλώσεις τους οι Ρουσόπουλος, Μανδηλάρης που έδωσαν το σύνθημα για την συνέχεια.

«Πολύ καλή διοργάνωση με καλούς αγώνες, ειδικά οι ημιτελικοί και ο τελικός. Παίξαμε και χθες είχαμε νικήσει αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε, έκαναν πιο σωστά κάποια πράγματα και πήραν τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά στο τέλος ο καλύτερος κέρδισε» σχολίασε ο Φάνης Ρουσόπουλος και ο Στέφανος Μανδηλάρης είπε με την σειρά του:

«Όσον αφορά εμένα γιατί μπορεί να μην συνεχίσουμε μαζί στα επόμενα τουρνουά, ελπίζω να τα πάω καλύτερα. Στόχος είναι πάντα η πρώτη θέση ή έστω να έχουμε μία θέση στο βάθρο αλλά πάντα με το μυαλό στο ψηλότερο σκαλί».

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ