1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2013 21:07

Δημήτρης Καζάζης: «Ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση για φέτος»

Απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας αλλά και από την έκβαση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

 

«Ο ΠΑΟΚ το ήθελε πολύ περισσότερο αυτό το παιχνίδι και το πήρε. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ σε αυτό το παιχνίδι. Προηγήθηκε το φάιναλ φορ του κυπέλλου και πάντα ο επόμενος αγώνας μετά και την κατάκτηση ενός τίτλου εγκυμονεί κινδύνους. Προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε στην αρχή κάποιους παίκτες που είχαν προβλήματα αλλά δεν ευνόησε το παιχνίδι και έτσι αναγκαστήκαμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Για τον ΠΑΟΚ ήταν ένα οριακό παιχνίδι γιατί έπαιζε μια ολόκληρη χρονιά  και έδειξε πως το ήθελε περισσότερο ενώ εμείς κάναμε ίσως τη χειρότερη μας εμφάνιση για φέτος. Ήμασταν κακοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ευτυχώς για εμάς ήταν μια ήττα χωρίς αντίκτυπο. Κοιτάμε μπροστά γιατί το έχουμε πει πως ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα βρούμε στα ημιτελικά».  

Σχετικά άρθρα

8 σχόλια

  • Comment Link syrsol Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 09:34 posted by syrsol

    Όταν ο Ολυμπιακός παίζει στην Πυλαία με μαύρα σορτσάκια, μαύρες φανέλες (κόκκινες λεπτομέρειες), κόκκινο λίμπερο και διασύρεται από τον ΠΑΟΚ με 3-0 τότε η μόνη πιστευτή δικαιολογία είναι οτι προτιμήθηκε ο ΠΑΟΚ για την τετράδα και όχι ο Φοίνικας γιατί ο ανανεωμένος Φοίνικας (με τους αλεπάλληλους τραυματισμούς και την αλλαγή προπονητού)έδειξε και στο Ρέθυμνο και στην Βόχα ότι ήταν η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στον Ολυμπιακό.
    Να θυμίσω στον ly rtl ότι από την κλοπή του περυσινού πρωταθλήματος έχει και -3 βαθμούς και στον αγώνα μας στην Σύρο με τον ΠΑΟΚ ακραίος έπαιζα ο Τσέργας.

  • Comment Link ly rtl Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 01:06 posted by ly rtl

    έχασε μια φορά ο ΟΣΦΠ και το δωσε.Βέβαια μπορεί να χασε στον πόντο 2 από τα 3 σετ,αλλά ποιος νοιάζεται??? ΦΥΣΙΚΑ,στο τελευταίο σετ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με μπλοκ στον Ιορντάνοφ όταν ήταν σίγουρο το σετ για τον ΟΣΦΠ.Είστε απλά τραγικοί.Ο ΠΑΟΚ έχει με διαφορά το δεύτερο καλύτερο ρόστερ και θα φανεί στα πλέυ-οφ αυτό.

  • Comment Link Γ.Σ. Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 22:45 posted by Γ.Σ.

    αθλητικος οργανισμος???
    καλο αυτο
    μ αρεσε
    κλαιωωωωωωωωωωωω
    να ευχαριστησουμε και για την προσφορα του οργανισμου στον αθλητισμο γενικοτερα
    με την εαπ περυσι ηταν ωραιο ματς θυμαμαι επισης

  • Comment Link DTR Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 22:18 posted by DTR

    Ηταν η χειροτερη μας εμφανιση.Οχι οτι στησαμε το παιχνιδι.Ρωτηστε και τον προεδρο μας, τον ΤΑΡΝΑΤΩΡΟ.Απλα το γηπεδο του ΠΑΟΚ, ειναι αχανες, και χαθηκαμε,γιατι δεν εχουμε μαθει να παιζουμε σε τοσο μεγαλα γηπεδα.Σιγα να μην το στηναμε παροντος, του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ....

  • Comment Link giati Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 21:10 posted by giati

    Όντως είναι πολύ δύσκολο να πάρεις έστω ένα σετ από το μεγαθήριο που λέγεται ΠΑΟΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ