1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2017 18:00

Κυριαζής: «Ήμουν σίγουρος για την άνοδο»

Η Ένωση Βύρωνα ξεκίνησε φιλόδοξα τη σεζόν με στόχο την άνοδο στην Α2 γυναικών. Όπως και έγινε. Η ομάδα έφταξε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και δεν δύσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κερδίσει το πρωτάθλημα του ομίλου της ΕΣΠΑΑΑ για τη Β Εθνική.
«Το πλάνο της ομάδας ήταν να ανέβει κατηγορία. Με τις επιλογές που είχα κάνει το καλοκαίρι δεν είχα αμφιβολία ότι επιτύχουμε στο στόχο μας και αυτό φαίνεται από το… σχεδόν αήττητο που είχαμε», δήλωσε στο volleynews.gr o προπονητής της ομάδας Δημος Κυριαζής.

Βεβαίως για την Ένωση Βύρωνα υπήρξαν στιγμές πίεσης, αλλά είχε τον τρόπο να ξεπερνάει στις δυσκολίες: «Σε κάποιες στιγμές πιεστήκαμε, αλλά είχαμε τις ικανότητες να διαχειριστούμε την πίεση. Στις δύσκολες είχαμε τις αθλήτριες που έκαναν τη διαφορά. Ήταν θέμα συνδυασμού της νεανικότητας και της εμπειρίας του ρόστερ, που μου έδωσε τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε».

Ωστόσο δεν μπορούσε να επιτευχθεί η άνοδος αν δεν υπήρχε η βοήθεια της διοίκησης: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διοίκηση που στήριξε τις επιλογές μου και ήταν δίπλα μου στο όραμα που είχα για επιστροφή της Ένωσης Βύρωνα στις εθνικές κατηγορίες», είπε ο κ. Κυριαζής.

Στην Α2, η ομάδα θα έχει την ίδια φιλοσοφία: «Σαν προπονητής, πάντα ήθελα την εμπειρία και την νεανικότητα. Στα κρίσιμα παιχνίδια, αυτό είναι που θα μετρήσει. Βέβαια η Α2 είναι μια διαφορετική κατηγορία, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε θέσει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και θέλουμε να πάμε καλά. Το θέμα είναι να υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Φέτος κινηθήκαμε πολύ γρήγορα για αυτό είχα και τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Το σωματείο δεν είναι… πρωτάρης στην Α2. Γνωρίζει τις δυσκολίες των εθνικών κατηγοριών και θα είμαστε έτοιμοι για την Α2».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ