1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2017 19:44

Στο τελικό τουρνουά ανόδου ο Πορφύρας

Ο Πορφύρας έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στο τελικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών. Η Πειραϊκή ομάδα έκανε το 2χ2 στο πρώτο τουρνουά που διεξάγεται στη Νέα Ερυθραία νικώντας με 3-1 την Πετρούπολη.

Ο Πορφύρας ισοφαρίστηκε από την αξιόμαχη Πετρούπολη σε 1-1, κατάφερε να προηγηθεί δύσκολα (27-25), ενώ στο τέταρτο έφτασε εύκολα στο τελικό 25-19.

Πλέον ο Πορφύρας θα συμμετέχει στο τελικό τουρνουά μαζί με τις ΧΑΝΘ, ΑΣΠ Κόρινθος το τριήμερο 21-23 Απριλίου.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 23-25, 27-25, 25-19)

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Ράπτη, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη-λ / Κελεσίδη, Ξαγοραράκη, Καράκου
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αποστολογιωργάκης): Μασούρα, Θώδη, Κατσιμπούλα, Καπνιά, Χρυσοσπάθη, Πανοπούλου, Δημητροπούλου –λ / Κοτσαμπά Η. –λ, Βασιλείου, Κοτσαμπά Κ., Μπαντίδου, Σκλιβανίτη.

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ