1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2017 14:57

Τους πήρε το ξημέρωμα, 3-1 ο Ηρακλής Κηφισιάς τον Μεσσηνιακό

Με τρεις ώρες καθυστέρηση ξεκίνησε η χθεσινή αναμέτρηση του Ηρακλή Κηφισιάς με τον Μεσσηνιακό για την 15η αγωνιστική του Α1 υποομίλου της Α2 Γυναικών, δείχνοντας για άλλη μία φορά την ανοργανωσιά που επικρατεί στο ελληνικό βόλεϊ και γενικότερα στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Το κλειστό του Ζηρινείου είχε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση (γι'αυτό και το Κηφισιά - Ορεστιάδα θα γίνει στους Αγίους Θεοδώρους) και παρά την αρχική σκέψη για αναβολή βρέθηκε το κλειστό της Νίκης Αμαρουσίου για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Όταν οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν όμως στο κλειστό της Νίκης Αμαρουσίου διαπίστωσαν ότι υπήρχε αγώνας κορασίδων, ο οποίος μόλις είχε ξεκινήσει και ολοκληρώθησε στις 22.40!

mess athina anamoni

Ηρακλής Κηφισιάς και Μεσσηνιακός ξεκίνησαν το ζέσταμα τους, το πρώτο σερβίς έγινε στις 23.15 και παρά την μεγάλη ταλαιπωρία έγινε ωραίο παιχνίδι και παρά την κούραση του ταξιδιού ο Μεσσηνιακός κατάφερε να πάρει σετ, με τον Ηρακλή Κηφισιάς να παίρνει τη νίκη με 3-1 σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στη 01.10 το πρωί!

Τα σετ: 3-1 (25-21,25-19,24-26,25-19)

1 σχόλιο

  • Comment Link Βασίλης Παναγιωτόπουλος Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 15:09 posted by Βασίλης Παναγιωτόπουλος

    Ψυχραιμία και ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε όλους σας.
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ