1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2016 11:19

Υπέγραψε η Λαμπρινίδου στον Ηρακλή Κηφισιάς

Ευοδώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης του Ηρακλή Κηφισιάς και της Μαρίας Λαμπρινίδου και η έμπειρη κεντρικός θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών.

Η 30χρονη αθλήτρια από τη Μυτιλήνη μετά την ΑΕΚ αλλά και τη διεθνή καριέρα ποντάρει σε ένα νέο ξεκίνημα με την ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη αλλά και τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για το μέλλον μετά την εμπλοκή του επιχειρηματία Γιάννη Ζερβού ο οποίος χειρίζεται προσωπικά και με διακριτικότητα τις μεταγραφές με απώτερο στόχο την άνοδο στην Α1 γυναικών.

Η Λαμπρινίδου στις 29 Ιουνίου έκλεισε τα 30 χρόνια της. Έχει ύψος 1.87 και τη σεζόν 2005-06 είχε αγωνιστεί και πάλι στον Ηρακλή Κηφισιάς. Τη σεζόν 2015-16 ήταν στην ΑΕΚ ενώ για τρία χρόνια έκανε διεθνή καριέρα στην Κίμπερ, στην Φορλί και την Τρεντίνο. Επίσης έχει αγωνιστεί στο Μαρκόπουλο και στον Πανελλήνιο.

8 σχόλια

  • Comment Link Apla paratirisi Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 14:29 posted by Apla paratirisi

    Kifiisioti μην δίνεις πολλα μπράβο γιατι ο κύριος Ζερβός δεν θα ασχολιόταν με τον Ηρακλή αν δεν υπήρχε ενα παλικάρι μέσα σε αυτο τον σύλλογο που εδινε και θα δίνει κ την ψυχή του για το καλο της ομάδας.

  • Comment Link Thinking Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 12:31 posted by Thinking

    Βρέθηκε λοιπόν κάποιος φέτος και τα σκάει.

    Η ομάδα θα ανέβει (?) τρένο.

    Και μετά τι ?

    Ξαναδιώχνουμε όλο το λαο για να βρεθούν πιο κατάλληλες και πιο "φρέσκιες".

    Α θα υπάρχουν σημειωτέον και τα παρελθόντα χρέη προς ξένες.

    Και επίσης σοβαρο θεμα αυτό με τις νεαρές αθλητριες που απο τη φετινη γυναικεια ομαδα εφυγαν σχεδον ολες οι αξιολογες και γηγενεις.

    Ο Ηρακλης Κηφισιας δεν εχει αναγκη απο πυροτεχνηματα.

    Τεσπα ο χρονος θα δειξει.

  • Comment Link volley is bitch Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 05:19 posted by volley is bitch

    Κηφισιώτη, πόσα ταλαντούχα παιδιά του Ηρακλή έφυγαν πρόπερσι, πέρυσι και φέτος; Και πόσα ετοιμάζονται να φύγουν του χρόνου;
    Βέβαια και Θα αποκτήσουν εικόνες , αλλά αγωνιζόμενα σε άλλες ομάδες.

    Κηφισιώτη, η επιχείριση πάει καλά. Χρήμα μαζεύεται. Τα παιδιά μόνο που δεν πολυμαθαίνουν βόλλευ και γύρω στα 16 - 17 παίρνουν δρόμο, γιατί θα έρθουν οι μεταγραφές από την επαρχία και κατι ψιλοάμπαλα με φραγκάτους γονείς για τα μόρια.

    Και μην τα βάζεις με τον παλαίμαχο για την λατρεία του προς τον Κορυφαίο.... Είμαι και εγώ οπαδός του τιτανοτεράστιου Μαγίστρου, που θα πάρει περπατώντας φέτος το πρωτάθλημα.

  • Comment Link skamnia Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 13:19 posted by skamnia

    Η προηγουμενη τοποθετηση ειναι μετρημενη και μαλιστα προς την σωστη κατευθυνση.Ας ελπισουμε μονο οταν ερθοτν τα Χριστουγεννα ολα αυτα να
    παραμενουν και να μην ειναι μια μεγαλη
    φουσκα

  • Comment Link παλαιμαχος Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 11:00 posted by παλαιμαχος

    posted by kifisiotis...το να κάνεις κριτική σε απόψεις είναι βλακεία...ο καθείς έχει τας απόψεις του και αν ήσουν λίγο εχέφρων θα το εσεβόσουν. Αλλά βλέπεις και σοβαρός δεν είσαι και γυμνοσάλιαγκας γίνεσαι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ