1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2014 18:59

Επικίνδυνη στροφή για Βριλήσσια και ΑΕΚ

Επιστροφή στην δράση για την Α1 Γυναικών με τους εξ αναβολής αγώνες της 2ης αγωνιστικής, να ανοίγουν την αυλαία για το 2014.

Επιστροφή Κόβαζιτς στο Ζηρίνειο

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο Ζηρίνειο (ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από www.volleyball.gr  www.sportsheroes.gr, www.volleynews.gr όπου ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται τον Πανναξιακό, με την κάθε ομάδα να χρείαζεται τους βαθμούς της νίκης.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διακρίνεται μέχρι τώρα για την σταθερότητα στην απόδοση της, είναι σίγουρα πιο έτοιμη από εμάς αλλά από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια και πρέπει να κάνουμε έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο», σχολίασε ο Σπύρος Χουντουμάδης.

Από την άλλη ο Πανναξιακός ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει την καλή του πορεία, με τον προπονητή της ομάδας της Νάξου Ζόραν Κόβαζιτς να επιστρέφει στο Ζηρίνειο ως αντίπαλος.

«Χαίρομαι που θα δω παλιούς φίλους και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Σίγουρα αυτή η διακοπή δεν ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμάς αφού είχαμε βρει έναν πολύ καλό ρυθμό, αλλά θα προσπαθήσουμε και σ’ αυτό το ματς να δείξουμε καινούργια πράγματα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Ποδαρικό στο 2014 με νίκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Στο κλειστό της Κυψέλης ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΕΟ Σταυρούπολης. Οι πράσινες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα καθώς η Βασιλαντωνάκη ξεπέρασε τον τραυματισμό της με τον Γιώργο Ρούση να δηλώνει: «Θέλουμε να κάνουμε καλό ποδαρικό. Κι αυτό το ματς είναι μια πρεμιέρα καθώς έρχεται μετά από διακοπή, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η νίκη. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να μας προβληματίζουν και κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα αφού υπάρχει ένας γύρος ακόμη και κάθε ματς θέλει προσοχή».
Χωρίς προβλήματα και χωρίς άγχος θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΕΟΣ με τον Δημήτρη Σολκίδη να σημειώνει: «Δουλέψαμε καλά μέσα στις γιορτές είμαστε σε καλή κατάσταση και κατεβαίνουμε στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό αποιτέλεσμα. Οι αγώνες μετά τις διακοπές κρύβουν συνήθως εκπλήξεις κι ίσως αυτό να μας ευνοεί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το ματς είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Με απουσίες ο Ηρακλής, χωρίς πρόβληματα τα Βριλήσσια

Τα πρωτοπόρα Βριλήσσια (με ένα παιχνίδι περισσότερο από Ολυμπιακός και ΑΕΚ), ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι κυανόλευκες λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας Νεανίδων έχουν αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα κι όπως ξεκαθάρισε ο κ. Μίλεφ: «Τα Βριλήσσια είναι το φαβορί κι εμείς θα προφυλάξουμε κάποιες αθλήτριες. Πολλά από τα κορίτσια αγωνίζονται και στην ομάδα νεανίδων και έχουμε μπροστά μας το ματς με την Σταυρούπολη που είναι πολύ πιο σημαντικό»

Τα Βριλήσσια δεν έχουν κανένα πρόβλημα κι ο Μανώλης Ρουμελιώτης ευχήθηκε «το 2014 να ξεκινήσει για εμάς όπως έκλεισε το 2013. Ο Ηρακλής έχει καλές αθλήτριες παρόλο που δεν έχει πάρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τους σεβόμαστε και δεν θα τους υποτιμήσουμε. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί γιατί μέσα στις γιορτές λογικό είναι να υπάρχει η απαραίτητη, για τη δύσκολη συνέχεια, χαλάρωση. Θέλει προσοχή, αφού έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα καθώς μετά από τη διακοπή έχουμε δύο συνεχόμενα ματς».

Ψάχνει την έκπληξη το Μαρκόπουλο, πλήρης η ΑΕΚ

Το Μαρκόπουλο, που έσπασε το συμβόλαιο με την Κίντρα Κάρλσον (η άτυχη Αμερικανίδα διαγώνιος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό της και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι), υποδέχεται την ΑΕΚ δεν έχει αλλαγές στο ρόστερ της και θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα. «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και η ΑΕΚ είναι το φαβορί, απλά είναι το πρώτο ματς μετά από μια διακοπή, λογικά καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, οπότε αν υπάρχει μια ελπίδα για την έκπληξη ίσως την εκμεταλλευτούμε. Θα παίξουμε χωρίς άγχος κι ότι πάρουμε καλό θα είναι», δήλωσε ο Γιάννης Ορφανός.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Οικονόμου ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στις αθλήτριες τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων και δήλωσε για το ματς:
«Είναι το πρώτο ματς για τη νέα χρονιά με όλες τις ομάδες να προέρχονται από αγωνιστική απραξία. Το Μαρκόπουλο είναι μια νεανική και μαχητική ομάδα αλλά εμείς έχουμε δουλέψει καλά μέσα στις γιορτές και θέλω να πιστεύω ότι από αύριο θα αρχίσουμε να παίζουμε το βόλεϊ που μας αρμόζει…

«Ντέρμπι» στο κλειστό της Χαλάστρας

Σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει το Μακεδόνες - ΟΠΕ Ρεθύμνου στο κλειστό της Χαλάστρας. Οι Μακεδόνες είναι εν αναμονή της επιστροφής τους στη φυσική τους έδρα (Κύμινα) ενώ ο Μανώλης Σκουλικάρης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. «Είναι ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο ποια ομάδα επηρεάστηκε περισσότερο από τη διακοπή αν και στην αρχή πιστεύω ότι και οι δύο θα έχουμε πρόβλημα. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, αλλά αν πιάσουμε τα δικά μας στάνταρντς απόδοσης πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ευχήθηκε αρχικά «καλή χρονιά και υγεία σε όλες τις ομάδες» και συμπλήρωσε: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια μαχητική ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα βγει η δουλειά που κάναμε. Αρχίζουμε και βρίσκουμε αγωνιστική ταυτότητα και πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι…»

Με Κομλένοβιτς οι Ίωνες υποδέχονται τον Ολυμπιακό

Με νέο πρόσωπο την Μιριάνα Κομλένοβιτς (η Σέρβα ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αντικαθιστώντας την Κροάτισα Πρσα και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο της) οι ουραγοί στη βαθμολογία Ίωνες υποδέχονται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
«Για μας είναι ένα παιχνίδι το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα μπούμε χωρίς άγχος για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο», τόνισε ο Μάρκος Κωβαίος ο οποίος υπολογίζει και στην Ντόνα (δεν είχε αγωνιστεί στα δύο προηγούμενα ματς).

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, αλλά οι αγώνες μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος πάντα κρύβουν κινδύνους και χρειάζεται προσοχή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2014 με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και γι’ αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Νικολάκης.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Ζηρινείου, 15.00, ΓΣΚ Ηρακλής – ΑΟΝ Πανναξιακός, Πρέντζας - Χλωρός
Πανελληνίου, 17.00, ΑΟ Παναθηναϊκός – ΕΟ Σταυρούπολης, Προκοπίου - Στάικος
Κατσάνειο, 18.00 ΓΣ Ηρακλής – ΦΟ Βριλησσίων, Μπόμπορας - Κάλλης
Μαρκοπούλου, 18.30, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΕΚ, Σταφίδας - Τοψιδέλης
Χαλάστρας, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες – ΟΠ Ρεθύμνου, Βασιλειάδης - Δημητρίου
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες – Ολυμπιακός ΣΦΠ, Χρηστίδης - Παπαστάμος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ