1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Αρναούτη ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα του ΓΣ Ηλιούπολης. Ο έμπειρος προπονητής που διαδέχτηκε τον παραιτηθέντα Βασίλη Κατωπόδη στον πάγκο, βοήθησε την ομάδα των νοτίων προαστίων να κάνει μια εξαιρετική πορεία, και να χάσει την είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ της Α2 γυναικών από την Αγ. Παρασκευή για ένα πόντο.
Ότι έχασε πέρυσι από την Πρέβεζα, το κέρδισε φέτος ο Περσέας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε «μπρέικ» ανόδου, καθώς νίκησε εκτός την ΕΑΛ με 1-3 και με «2-0» νίκες στους τελικούς της Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Pre League, μαζί με τον Ηρακλή Κηφισιάς από την Ά ζώνη.
Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ανόδου βορρά στην Α2 γυναικών Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών θα πάρουν οι 2 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του τουρνουά ανόδου νότου.
Αήττητος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η ομάδα του Ζηρινείου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία ονειρική σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο στην Α' Ζώνη της Α2 Γυναικών και μαζί την άνοδο για την Pre League της σεζόν 2024-2025.
Το πρώτο βήμα τίτλου έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στον χθεσινό πρώτο τελικό της Α’ ζώνης της Α2 Γυναικών επικράτησε 3-0 (25-20, 25-21, 25-12), της Αργυρούπολης και έκανε το «1-0».  
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 13-17 Απριλίου 2024.
Στον τελικό της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών πέρασε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Αγ. Παρασκευή, έκανε το «2-0» με 1-3 (22-25, 12-25, 25-22, 19-25) και τελείωσε την σειρά με «σουίπ»
  Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Α' και Β ζώνη της Α2 Γυναικών με τα δεύτερα παιχνίδια των ημιτελικών το Σάββατο (6/4). Στην Α Ζώνη ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Αργυρούπολη θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό, ενω Αγ. Παρασκευή και Πετρούπολη θελουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε σε τρίτο ματς.  
Προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς των πλέι οφ της Β’ ζώνης της Α2 γυναικών πήραν Περσέας και ΕΑΛ. Ο πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου λύγισε μετά από μάχη 3-1 τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και η ομάδα της Λάρισας εκανε «μπρέικ» στο Βόλο κόντρα στην Αργώ με 1-3.
Ηρακλής Κηφισιάς και Αργυρούπολη πήραν ο προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς πλέι οφ της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους αντίστοιχα με 3-0 και 3-1.
Τελευταία αγωνιστική και στις δύο ζώνες της Α2  Γυαικών.Στην ‘Α ζώνη ξεχωρίζει η συνάντηση Αργυρούπολης- ΓΣ Ηλιούπολης, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την κατάταξη της πρώτης τετράδας και των ζευγαριών πλέι οφ ανόδου που θα προκύψουν.
Στο +8 (55β) ξέφυγε ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 Γυναικων καθώς μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και για την 21 η αγωνιστική, νίκησε στο ντέρμπι κορυφής την ΕΑΛ με 3-0 και την έστειλε στην τέταρτη θέση. Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ειναι και μαθηματικά πρώτη στην κανονική περίοδο της κατηγορίας και στα πλέι οφ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Mε νίκες προχώρησαν Αργυρούπολη και Πετρούπολη ενώ στην τετράδα «τρύπωσε» ο ΓΣ Ηλιούπολης στο πλαίσιο της Α’ ζώνης της 21ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου που θα ολοκληρωθεί στις 30/3.
  Αγωνιστική έχουμε μόνο για την Β' ζώνη της Α2 γυναικών το Σάββατο 16/3 ενω η  Ά ζώνη εκτός απο το ματς Απόλλωνα Πατρας-ΟΦΗ, αγωνίζεται την Κυριακή 17/3. Στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Β' Ζώνης ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Περσέα που εχει 52 πόντους και την δεύτερη ΕΑΛ που έχει 46.
Στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών και για την 20η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Περσέας επικράτησε 0-3 της ΧΑΝΘ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κράτησε το προβάδισμα κορυφής με 52 πόντους, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Παράταση στο θρίλερ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε Αργυρούπολη και Πετρούπολη , είχαμε για την 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.
Η μονομαχία της Αργυρούπολης με την Πετρούπολη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ξεχωρίζει στην 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών και δύο μόλις αγωνιστικές από το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Η πρώην συμπαίκτριά της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα Βριλήσσια, στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα Μαρία Γκαραγκούνη δεν έχει συνειδητοποιήσει όπως και όλος ο κόσμος την απώλεια της σπουδαίας Ρούξι. Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αυτή είδηση και ευχήθηκε κουράγιο στην οικογένειά της.
Την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, εξέφρασε, η διοίκηση του Φ.Ο. Βριλησσίων στον οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο ελληνικό πρωτάθλημα η διεθνή αθλήτρια και κατέκτησε 3 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα.
Στην Β’ Ζώνη της Α2 Γυναικών και για την 19η αγωνιστική, ο Περσέας συνέχισε το νικηφόρο σερί του, καθώς κέρδισε τον πέμπτο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και κράτησε το προβάδισμα των πέντε πόντων (49-44 β) από την δεύτερη Αργώ. Η ομάδα του Βόλου επικράτησε 3-0 του Αίαντα Ευόσμου παρέμεινε δεύτερη και θα παλέψει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, να τερματίσει εκεί για να εχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου.
Ούτε η Αργυρούπολη μπόρεσε να αντισταθεί στον φετινό Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής της Ά ζώνης στην Α2 γυναικών, η ομάδα του Ζηρίνειου επικράτησε 3-0 (25-22, 25-19, 25-14) και με 55 πόντους παρέμεινε πρώτη και αήττητη.
Μεγάλο ματς το Σάββατο (2/3, 20.00) στο Ζηρίνειο, όπου για την 19η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, ο πρωτοπόρος Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται την δεύτερη Αργυρούπολη στον «τελικό» της κανονικής περιόδου της κατηγορίας.
Συνέχισε την σπουδαία πορεία του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών. Ο πρωτοπόρος της κατηγορίας για την 18η αγωνιστική πήρε πολύ σημαντικό διπλό στην Αλεξανδρούπολη κόντα στον Φοίνικα με 1-3 και κράτησε την διαφορά του +5 από την δεύτερη θέση.
Περίπατο έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς στους Αμπελόκηπους με 0-3, για την 18η αγωνιστική της Ά ζώνης της Α2 γυναικών, διατήρησε το αήττητο σερί του με 18/18, και με 52 βαθμούς, μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Αργυρούπολη, το Σάββατο στο Ζηρίνειο.
Σελίδα 1 από 306

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ