Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-09-2013 17:41

«Να δημιουργήσουμε αγωνιστική ταυτότητα» (video)

Ο προπονητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων Βαγγέλης Ζαρκάλης μίλησε στο volleynews.gr για την προετοιμασία της ομάδας του και για το πρώτο δυνατό φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

«Ήταν πάρα πολύ νωρίς για τις δύο ομάδες αυτό το τεστ,κυρίως για μας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που έχει κρατήσει τον βασικό κορμό, μια ομάδα που προέρχεται απο το πρωτάθλημα της Α1. Το βασικό μας μέλημα είναι να δέσουμε την ομάδα και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο για να κάνουμε κάποια πράγματα με απότερο σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα. Να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα αγωνιστική, τόσο τακτικά και να δέσει η ομάδα. Είναι αρκετά νωρίς, έχει περιθώρια η ομάδα και πάνω σ'αυτά δουλεύουμε στα φιλικά. Ήταν δυνατό σαν ξεκίνημα για μας αλλά θεωρώ ότι συμπεράσματα έχουνε βγει».

Για την χθεσινή κλήρωση ο Βαγγέλης Ζαρκάλης δήλωσε: «Οι κληρώσεις θεωρητικά πάντα πρίν απο ένα πρωτάθλημα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα είναι "καλή" δεν είναι καλή. Για μένα δεν υπάρχει αυτό, πρέπει μια ομάδα να είναι έτοιμη. Έμεις θέλουμε να φροντίσουμε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Αυτός είναι ο απώτερος σκόπός, τώρα αν είναι κάποια ομάδα έτοιμη νωρίτερα ή αργότερα, μια ομάδα καλή πρέπει να είναι έτοιμη. Αν εμείς θέλουμε στην πορεία να λεγόμαστε καλή ομάδα πρέπει να προσπαθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

 

 

Media