1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
07-09-2013 17:35

«Κάθε χρόνο και καλύτεροι» (video)

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Κώστα Λιώσης μιλάει στο volleynews.gr για την σημερινή κλήρωση της ομάδας του και τους στόχους που έχουν θέσει.

«Η κλήρωση νομίζω δεν είναι αυτή που έχει σημασία, σημασία έχει το επίπεδο της ομάδας και το επιπέδο του βόλεϊ που θα παίξει η ομάδα. Εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να διατηρήσουμε τις ικανότητες και το επίπεδο το αγωνιστικό που δείξαμε την προηγούμενη χρονιά κυρίως αλλά και τα δύο τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα»

Για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας του, ο Κώστας Λιώσης δήλωσε: «Mέχρι στιγμής όλα πάνε ομαλά. Μια απώλεια έχουμε την Παναγιώτα Καραγιαννίδου που γέννησε τον Ιούλιο και όπου να ναι θα ξεκινήσει και αυτή. Στόχος της ομάδας ουσιαστικά είναι η βελτίωση. Η βελτίωση η ατομική και η ομαδική. Τα δύο τελευταία χρόνια το έχουμε καταφέρει, θέλουμε να πιστεύουμε ότι και φέτος θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας την αγωνιστική και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ