Εκτυπώστε τη σελίδα
02-09-2013 17:55

Τα Γιάννενα... ντύνονται στα γιορτινά τους και ο ΑΓΣΙ υποδέχεται τον Ηρακλή

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς για την γυναικεία ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων σε λίγο καιρό θα είναι γεγονός.

Αντίπαλος θα είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ομάδα της Α1. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας. Αν και η ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια μιας ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία.Η ομάδα του ΑΓΣΙ καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο, μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Επίσης έγινε γνωστό από τη Διοίκηση ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 2013 την ομάδα της ΑΕΚ με τα εισιτήρια του αγώνα, που κυκλοφόρησαν από σήμερα, να έχουν μεγάλη ζήτηση.

2 σχόλια

  • Comment Link Milinkovic Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 11:27 posted by Milinkovic

    Εγώ στην αφίσα παρατήρησα ότι η μία ομάδα είναι έτοιμη και περιμένει ενώ η άλλη κουβεντιάζει :)

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 07:27 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    στην αφίσα του αγώνα παρατήρησα οτι υπάρχουν καμμιά δεκαπενταριά χορηγοί κι αυτό είναι άξιο για συγχαρητήρια για τους ανθρώπους της ομάδας του ΑΓΣΙ.Αλήθεια η ομάδα του Ηρακλή που παίζει και Α1 πόσους χορηγούς έχει άραγε; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Κι από αυτούς πόσοι είναι χορηγοί της γυναικείας ομάδας και πόσοι της ανδρικής; Και οι χορηγίες της ανδρικής είναι της ανδρικής;Και τα τιμολόγια των χορηγιών ποιος τα υπογράφει; Υπάρχει διοίκηση επίσημη και υπογράφει κάποιος; Ποιος; Αλλά να θέσω κι ένα ακόμα ερώτημα.Εχει λυθεί το θέμα των τιμολογιων με την εφορία; Απλά ενημερώστε μας.Ολοι οι ηρακληδείς θέλουμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην ομάδα μας. Πάντα καλόπιστα νομίζω ότι θα πρέπει αυτοί που διατείνονται ότι αποτελούν τη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, θα πρέπει να δώσουν σοβαρές απαντήσεις.Οχι άλλο σκοτάδι. Κλείνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΓΣΙ και τους ανθρώπους της. Σοβαροί και μεθοδικοί πηγαίνουν βήμα βήμα. Μακάρι να υπήρχαν οι ίδιες συνθήκες και στον Ηρακλή της Α1.