1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2013 19:36

«Να κάνουμε καλή εμφάνιση στην Α2» (video)

Η Χριστίνα Λάγκα και Μαρία Γιώτη, αθλήτριες του ΑΓΣΙ μιλάνε στο volleynews.gr για την νέα χρονιά που έρχεται και τους στόχους τους.

Η αρχηγός της ομάδας Χριστίνα Λάγκα δήλωσε: « Είμαστε πολύ ικανοποιημένες για τις μεταγραφές που έχουμε καταφέρει την φετινή χρονιά. Όλες οι κοπέλες έχουν ταλέντο και θα μας βοηθήσουν να έχουμε καλή εμφάνιση στην Α2. Είναι η πρώτη φορά που η γυναικεία ομάδα ανεβαίνει στην Α2 και γενικά στην ιστορία της ομάδας. Έχουμε την καλή διάθεση να δείξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτήν την κατηγορία. Πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή εμφάνιση μαζί με τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει.»

Απο την άλλη η Μαρία Γιώτη, λίμπερο της ομάδας και περσινό μέλος της δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε να ανεβούμε στην Α2, σε μια κατηγορία για μας ξένη. Δεν έχουμε ξανανέβει, είμαστε μια νέα ομάδα σε αυτή την κατηγορία. Θέλουμε οι στόχοι μας να είναι υψηλοί, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να αναδείξουμε το άθλημα, να παίξουμε καλό βόλεϊ και με τις μεταγραφές που έγιναν να είμαστε ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Η τοπική κοινωνία φέτος είναι μαζί μας, είναι κοντά και μας βοηθάει και στην πορεία του πρωταθλήματος θα έρθουν και άλλες βοήθειες.»

Όσο αναφορά για τα δύο φιλικά που έχει η ομάδα της με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ τόνισε: « Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα αγωνιστούμε με δύο ιστορικές ομάδες, τον Ηρακλή και την ΑΕΚ που είναι στις δύο πρώτες θέσεις στην Α1. Για μας είναι μια πρόκληση και είμαστε χαρούμενες. Θέλω να στείλω μήνυμα στον κόσμο των Ιωαννίνων να μας στηρίξει, να είναι εδώ και να βλέπει τα παιχνίδια μας και όπου μπορούν να μας ακολουθούν.»

 

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ