1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2013 13:09

Πρώτη για τη Νίκη με το μυαλό στις... πανελλήνιες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
Μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας για τα κορίτσια της Νίκης.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αλεξανδρούπολης, θα εκπροσωπήσει για δεύτερη συνεχή σεζόν την Θράκη στα μονοπάτια της Α2. Και αν η επανεμφάνιση πέρυσι, μετά από χρόνια απουσίας από μεγάλη κατηγορία, ήταν εντυπωσιακή και την βρήκε να τερματίζει στην 4η θέση, φέτος προμηνύεται μια περισσότερο απαιτητική σεζόν σ’ ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες της Νίκης το έχουν συνειδητοποιήσει και υπό τις οδηγίες του πολύπειρου και ικανότατου προπονητή τους Γιώργου Τεκτονίδη και του βοηθού του Γιάννη Κούτρα, ξεκίνησαν το τρέξιμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει… σκληρή δουλειά , προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Μετά την αρχική ομιλία του κ. Τεκτονίδη προς τις παίκτριες, παλαιές και νεότερες το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις και πρώτη επαφή με μπάλες …

Σε ότι αφορά το ρόστερ, αυτό ενδέχεται να ενισχυθεί, εάν υπάρξει αξιόλογη περίπτωση φοιτήτριας, εισακτέας σε σχολές της Αλεξανδρούπολης  ή και της Κομοτηνής, μια και σε μια εβδομάδα θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων και οι άνθρωποι της Νίκης έχουν τα μάτια τους …. δεκατέσσερα

Σχετικά άρθρα

  • Η 18άδα της Εθνικής παγκορασίδων ενόψει Βαλκανικού Κ16
    Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Γκούντας και η Συνεργάτης του Χριστίνα Πεταλά καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά από 23-30 Ιουνίου 2019, εν όψει των αγώνων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ16 που θα διεξαχθούν στην Σερβία (πόλη: Vrnjacka Banja) από 2-6 Ιουλίου 2019.
  • Στα Πεύκα θα καρφώνει η Εύα Νικολαϊδου
    Την 22 χρονη διαγώνια (1μ82) της Νίκης Αλεξανδρούπολης, Εύα Νικολαϊδου, ανακοίνωσε η ομάδα των Πεύκων, η οποία σταδιακά δημιουργεί μια πανίσχυρη ομάδα στον Β΄ομιλο της Α2 γυναικών που έχει στόχο την άνοδο στην Πρι Λιγκ.
  • Α2 γυναικών: Σημαντικό τρίποντο του Ασκληπιού κόντρα στη Νίκη Αλεξανδρούπολης
    Σπουδαία εμφάνιση και πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Ασκληπιού με 3-1 επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης για την 18η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών. Η ομάδα των Τρικάλων βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση του ομίλου με 24 βαθμούς και η Νίκη στην πέμπτη θέση με 37.
  • Α2 γυναικών: Μεγάλες νίκες για Απολλωνα Καλαμάτας και ΑΘΛΕΣΗ στον Ά, 4χ4 για Βότση, Νίκη στον Β΄
    Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών με τα δύο μεγάλα φαβορί ανόδου, Ένωση Βύρωνα και Αμαζόνες να διπλασιάζουν τις νίκες τους και τον νεοφωτιστο Απόλλωνα Καλαμάτας να κάνει την έκπληξη με μεγάλο «διπλό» μέσα στην εδρα της Αγ. Παρασκευής με 0-3.
  • Το Σάββατο (15/9) το πρώτο φιλικό για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

    Συνεχίζεται η προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης στο CEV Challenge Cup ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάσεβιτς και το Σάββατο (15/9) στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν στο Ρέντη την ομάδα του Αιγάλεω. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ