1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2013 18:25

Επιστροφή σε γνώριμα μέρη για Βαγγέλη Ζαρκαλή

Ανακοινώθηκε επισήμως ο Βαγγέλης Ζαρκαλής, ως πρώτος προπονητής για την γυναικεία ομάδα του Α.Γ.Σ Ιωαννίνων. Επισής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των τμημάτων υποδομών κορασίδων και νεανίδων.

Ο Βαγγέλης Ζαρκαλής στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην αντρική ομάδα του Α.Γ.Σ.Ι και είχαν πολλές επιτυχίες. Έγινε γνωστός κυρίως για τις ατελείωτες ώρες που περνούσε στον γήπεδο ως αθλητής και προπονητής δουλεύοντας σκληρά, με γνώμονα την αξιοποίηση και την σωστή αντιμετώπιση των παιδιών. Έχει εργαστεί ως προπονητής σε ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας κατακτώντας αρκετούς τίτλους σε γυναίκες και άντρες. Μερικές ομάδες που έχει εργαστεί είναι : Άρτα, Γ.Ε Αγρινίου, ΑΕΚ, εοπε (κλιμάκια), Φιλια Ηλιούπολης, Ηλυσιακός, Έσπερος, Καλλιθέα, Άρτεμις Κορυδαλού, Ίωνες, ΑΟΚ Κηφισιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή του Α.Γ.Σ.Ι στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας
(www.agsi-volley.gr)

Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω σε γνώριμο μέρος με πολλές αναμνήσεις και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ με άτομα που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες.

Μετά από πρόταση του φίλου και νυν συνεργάτη Γιώργου Σκούρα αλλά και όλου του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όσες εμπειρίες φέρουμε έτσι ώστε να δούμε τον ΑΓΣΙ εκεί που του αρμόζει μιας και η ιστορία του είναι γνωστή στον χώρο του βόλεϊ.

Το έργο αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με ιδιάζουσα βαρύτητα εάν αναλογιστώ την προπονητική συνέχεια ενός από τους καλύτερους προπονητές στο χώρο του βόλεϊ «Δημήτρη Αντωνιάδη» και πρώτου μου προπονητή ως αθλητής.

Στόχος μας είναι η γυναικεία ομάδα μέσα από ομαδική και σκληρή προπόνηση να αποκτήσει την αγωνιστική της ταυτότητα και με καλή αθλητική απόδοση να γίνει ανταγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί βαθμολογικά. Παράλληλα και με λεπτομερή σχεδιασμό θα αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομών ώστε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή βάση για το μέλλον.

Σεβόμαστε όλες τις ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποκτήσουμε και εμείς το σεβασμό τους.

Βασίζομαι στην αγωνιστική πεποίθηση των αθλητριών μου αλλά και στη καλή συνεργασία για να μπορέσουμε να ανταμείψουμε τις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού με όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε με επαγγελματική νοοτροπία και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και όχι ατομικής διάκρισης, μια ομάδα που θα χαιρόμαστε όλοι.

Πάνω από τα κεφάλια όλων βρίσκεται ο ΑΓΣΙ και οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε και να προκαλέσουμε την σπίθα για την επίτευξη των όποιων στόχων θέσουμε από κοινού όλοι μαζί. Ο δρόμος είναι δύσκολος εύχομαι υγεία προπάντων και κλείνω με το εξής που ισχύει για όλους μας : «Εάν αγωνιστείς ίσως και να κερδίσεις εάν όμως δεν αγωνιστείς είναι σίγουρο ότι θα χάσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ