Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-08-2013 15:33

Τη Δευτέρα ξεκινούν τα Γρεβενά

Την πρώτη προπόνηση θα κάνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ.Γρεβενών στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Γρεβενών, την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 17:45.


Οι προπονητές της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να καλωσορίσουν τις αθλήτριες της ομάδας όπως επίσης και τις αθλήτριες της κατηγορίας των κορασίδων καθώς ξεκινάνε μαζί με τις γυναίκες τις προπονήσεις για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Επίσης στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης, θα ανακοινωθεί από τους τεχνικούς του συλλόγου το πρόγραμμα των προπονήσεων και οι συγκεκριμένοι στόχοι των ομάδων βόλεϊ της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

  • Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του ΓΣ Γρεβενών
    Με πρόεδρο τον Ιωάννης Βήλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.
  • Ο ΓΣ Γρεβενών νίκησε τις κορασίδες του ΠΑΟ
    Οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, νίκησαν την ομάδα του ΠΑΟ που κοουτσάρισε η Λία Μήτση με 3-2 σετ και κατέκτησαν το «2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά» που διοργάνωσε ο ΓΣΓ, με τη συμμετοχή ακόμη του ΓΣ Κοζάνης, της Δεσκάτης και του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
  • Η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Γρεβενών
    Την δεύτερη χριστουγεννιάτική του γιορτή διοργανώνει σε μορφή τουρνουά (28-29/12), ο ΓΣ Γρεβενών με την συμμετοχή της Κοζάνης, του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, της Δεσκάτης και του ΠΑΟ ενώ το βράδυ της 29/12 ,ο σύλλογος των Γρεβενών έχει προγραμματίσει και τον ετήσιο χορό του.



  • Πέντε προσθήκες δυναμώνουν τα Γρεβενά
    Πέντε νέες αθλήτριες, είναι ο απολογισμός για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί στην Α2 γυναικών.
  • Σωτηρίου η 4η
    Την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση έκανε η ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών, καθώς απέκτησε την ακραία Χριστίνα Σωτηρίου, μετά τις Αναγνωστοπούλου και τις αδερφές Γκουντιού.