Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-08-2013 15:33

Πέντε προσθήκες δυναμώνουν τα Γρεβενά

Πέντε νέες αθλήτριες, είναι ο απολογισμός για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Γρεβενών, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί στην Α2 γυναικών.

Η ακραία Ρωξάνη Αναγνωστοπούλου (Γ.Σ. Λαμία) ήταν το πρώτο απόκτημα της ομάδας και ακολούθησαν η πασαδόρος Αλεξάνδρα Γκουντιού (ΓΣ Κοζάνης), η διαγώνια Ολύμπια Γκουντιού (Γ.Σ. Κοζάνης), η ακραία Χριστίνα Σωτηρίου (ΧΑΝΘ).

Η κεντρικός Παναγιώτα Καψαχείλη, η οποία άνηκε στο ρόστερ της ομάδας των Μακεδόνων Αξιού, είναι η κίνηση που έκλεισε των κύκλο των μεταγραφών για τον Γ.Σ.Γρεβενών.

Φεύγουν οι: Χρυσούλα Λούδα, Χριστίνα Βασιλείου, Κωνσταντίνα Γάτου.

Σχετικά άρθρα

  • Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του ΓΣ Γρεβενών
    Με πρόεδρο τον Ιωάννης Βήλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.
  • Ο ΓΣ Γρεβενών νίκησε τις κορασίδες του ΠΑΟ
    Οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, νίκησαν την ομάδα του ΠΑΟ που κοουτσάρισε η Λία Μήτση με 3-2 σετ και κατέκτησαν το «2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά» που διοργάνωσε ο ΓΣΓ, με τη συμμετοχή ακόμη του ΓΣ Κοζάνης, της Δεσκάτης και του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
  • Η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Γρεβενών
    Την δεύτερη χριστουγεννιάτική του γιορτή διοργανώνει σε μορφή τουρνουά (28-29/12), ο ΓΣ Γρεβενών με την συμμετοχή της Κοζάνης, του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, της Δεσκάτης και του ΠΑΟ ενώ το βράδυ της 29/12 ,ο σύλλογος των Γρεβενών έχει προγραμματίσει και τον ετήσιο χορό του.



  • Τη Δευτέρα ξεκινούν τα Γρεβενά
    Την πρώτη προπόνηση θα κάνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ.Γρεβενών στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Γρεβενών, την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 17:45.

  • Σωτηρίου η 4η
    Την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση έκανε η ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών, καθώς απέκτησε την ακραία Χριστίνα Σωτηρίου, μετά τις Αναγνωστοπούλου και τις αδερφές Γκουντιού. 

1 σχόλιο

  • Comment Link Sarounas Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 14:26 posted by Sarounas

    5 + 10 περσινες = 15


    Οτι πρεπει !