1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2013 20:13

Οι 10 μεταγραφές του ΖΑΟΝ και η... επιστροφή στην Α1

Με μεγάλο στόχο την επιστροφή του ΖΑΟΝ στην Α1 γυναικών η νέα διοίκηση του συλλόγου της Κηφισιάς δίνει τα πρώτα της διαπιστευτήρια στο μεταγραφικό παζάρι με την πραγματοποίηση 10 μεταγραφών για ενίσχυση της ομάδας στον Β΄όμιλο της Α2 γυναικών. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η έλευση των Αντωνοπούλου, Αυγοκλούρη, Βάρδα και Καρακατσάνη.

Στην ομάδα έχουν ήδη έρθει:

Μιχαέλα Αντωνοπούλου (1.76) από τον Οδυσσέα Αμαρουσίου, η κεντρική Ασημίνα Αριστοβούλου (1.86) από τον Ηρακλή Κηφισιάς, η ακραία Ευτυχία Αυγοκλούρη (1.77) από τα Βριλήσσια, η κεντρική Νικολέτα Βάρδα (1.85) από την Παιανία, η πασαδόρος Νεφέλη Καλόφωνου (1.75) από τον Ηρακλή Κηφισιάς, η κεντρική Αντωνέλα Καρακατσάνη (1.80) από τον Ιωνικό, η διαγώνια Έλλη Κόνιαρη (1.78) που ήταν ελεύθερη, η πασαδόρος Αγγελική Κουτσίμπελα (1.77) από το Φοίβο Μελισσίων, η ακραία Παπαναστασοπούλου Ευγενία (1.74) από τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και η λίμπερο Ελένη Πολίτη (1.73) με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα παρέμειναν:

Η αρχηγός Καρίνα Φιλιπιόνοκα, η κεντρική Μαρία Παπαγιάννη, η πασαδόρος Ναταλία Βιτωράτου, η λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα, η διαγώνια Χρύσα Καντάρη και η ακραία Άννα Σπανού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αναστασίου αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: «Προσπαθούμε μαζί με την Γενική Αρχηγό κα Μάντω Τουλή, την Έφορο κ. Μαρία Σπυράκου και τον προπονητή κ. Χρήστο Κόνιαρη να ενισχύσουμε την ομάδα, όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να δούμε τη γυναικεία ομάδα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς εκεί που πραγματικά ανήκει, στην Α1 κατηγορία. Ανακοινώνουμε σήμερα τη συνεργασία μας με κάποιες αθλήτριες και αναμένουμε στο άμεσο μέλλον και νέες ανακοινώσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ