1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2013 21:23

Πήρε Τσαβδάρη ο ΑΓΣΙ

Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων πραγματοποίησε την πέμπτη του φετινή μεταγραφήενόψει της νέας σεζόν στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, αποκτώντας την νεαρή και ταλαντούχα πασαδόρο, Γιολάντα Τσαβδάρη.
Γεννημένη στις 28/01/1996 και με ύψος 1.88 η Γιολάντα Τσαβδάρη αποκτήθηκε από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Την σεζόν που πέρασε η νεοαποκτηθείσα παίκτρια του ΑΓΣΙ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ ήταν στη 15αδα και στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων στην Πτολεμαΐδα.

Η 17χρονη αθλήτρια σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του ΑΓΣΙ τόνισε:  «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή του ΑΓΣΙ, τον κ. Σκούρα και το ΔΣ  που με επέλεξαν. Είμαι ειλικρινά χαρούμενη που θα συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την ομάδα την χρονιά που μας έρχεται και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και συνειδητά προκειμένου να δικαιώσω τους ανθρώπους του Α.Γ.Σ.Ι που με εμπιστεύτηκαν και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.  Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα Σύλλογο και σε ένα τμήμα με μεγάλη ιστορία. Το γεγονός ότι πλέον η ομάδα απαρτίζεται από νέες αθλήτριες είναι πολύ καλό για όλες μας, καθώς δεν έχουμε φοβίες, γιατί είμαστε όλες στην ίδια ηλικία και θέλουμε τα ίδια πράγματα, και πιστεύω ότι θα βρούμε την απαραίτητη ‘χημεία’ και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους φετινούς στόχους μας. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε μεγάλα λόγια. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά απ’ όλους μας για να φέρουμε τον ΑΓΣΙ εκεί που αξίζει: στην κορυφή.

Σχετικά άρθρα

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΓΣΙ
    Από σήμερα ξεκινούν και επισήμως την λειτουργία τους οι Ακαδημίες βόλεϊ του ΑΓΣΙ. Παιδιά από 4 ετών και πάνω μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο σύλλογο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας.
  • Η Τσελίκη στον ΑΓΣΙ
    Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΓΣΙ συνεχίζεται, καθώς μετά την απόκτηση της Λίας Λεωνιδάκη, της Νικολέττας Καραφοουλίδου και της Νάντιας Μωραϊτίδου, η Γιαννιώτικη ομάδα ανακοινώσε την απόκτηση της 21χρονης (26.9.1992), ύψους 1,70,  πασαδόρου, Κυριακής Τσελίκη, από τους Τράχωνες Αλίμου.


  • Νίκη για τους παμπαίδες της ΦΕΙ
    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε η Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων, κερδίζοντας τους αντίστοιχους παμπαίδες της ΑΓΣΙωαννίνων με 3-0.
  • Ντέρμπι ανόδου για ΑΓΣΙ και ΦΕΙ
    Αύριο ολοκληρώνεται η Β' Φάση του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ με το ντέρμπι ανόδου στην Α2 ανάμεσα στον ΑΓΣΙ και τη ΦΕΙ. Ο ΑΓΣΙ είναι αήττητος στο πρωτάθλημα ενώ διατηρεί και το προβάδισμα έναντι της συμπολίτισσας ΦΕΙ την οποία είχε νικήσει με 1-3 στον πρώτο γύρο.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.  Μία ώρα νωρίτερα (19:00) θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας.
  • «Καλύτερες με ΦΕΙ» (Video)
    Μετά τη λήξη του παιχνιδιού Φιλαθλητικός Πρέβεζας-Α.Γ.Σ.Ι.  η αρχηγός της ομάδας των Ιωανννίων, Χριστίνα Λάγκα, μίλησε για τη νίκη της ομάδας της αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι της ερχομένης Κυριακής με τη συμπολίτισσα ΦΕΙ, που θαν κρίνει την πρωτιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ