1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2013 21:48

Ο Καμπερίδης καπετάνιος στην Αρτέμιδα Κορυδαλλού

Σε συνεργασία με τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη προχώρησε η διοίκηση της Αρτέμιδας Κορυδαλλού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο προπονητής που είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου της ομάδαςΓιώργου Σαραντέα. Ο Καμπερίδης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γυναικών και πλέον θα είναι στη διάθεση του συλλόγου για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Ο νέος προπονητής που θα αναλάβει προτίστως την γυναικεία ομάδα,αλλά και τις ομάδες Νεανίδων & Κορασίδων, παρουσιάστηκε  στις αθλήτριες του Συλλόγου και μέχρι τις 12 Ιουλίου που ολοκληρώνεται η μεταβατική περίοδος προετοιμασίας όλων των Τμημάτων,θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και την ενίσχυσή τους για τη νέα χρονιά. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και πέντε μεταγραφές.
Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει: «Ευχόμαστε στον Κυριάκο μέσα στην οικογένεια της Αρτέμιδας, να βρει το ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει και να εξελίξει τις αθλήτριες μας,στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ