Εκτυπώστε τη σελίδα
04-07-2013 20:49

O Σταυρίδης πάλι πρόεδρος στην Ελπίδα και ευχαριστήριο στον Ροδοπαίο

Ο Απόστολος Σταυρίδης ανανέωσε την θητεία στη θέση του προέδρου της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Οι εκλογές έγιναν 25 Ιουνίου και ακολούθησε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. το οποίο εξέδωσε και ευχαριστήρια επιστολή στον προπονητή Νίκο Ροδοπαίο. Το νέο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων:
 
Το νέο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων
Πρόεδρος: Απόστολος Σταυρίδης
Α΄αντιπρόεδρος: Γιώργος Κασαπίδης
Β΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παπαγεωργίου
Γενικός Γραμματέας: Ευδοξία Μυλωνά
Ταμίας: Μαρίνα Παπαναστασίου
Τεχνικός διευθυντής: Ιάκωβος Ιακωβίδης
Μέλος: Γιώργος Σουπιώνης
Μέλος: Βασίλης Καραμπίδης
Μέλος: Άγγελος Ταραμπίρης
Μέλος: Θωμάς Πάντσης
Μέλος: Θεοχάρης Τάτσης
Αναπληρωματικό Μέλος: Θεόφιλος Μάρτσης
Αναπληρωματικό Μέλος: Στράτος Φωτιάδης
Αναπληρωματικό Μέλος: Δημήτρης Καρακατσιάνης
 
 
Ευχαριστήριο στον Ροδοπαίο
 
Επιστολή με την οποία ευχαριστεί θερμά τον προπονητή και συνεργάτη κ.Νίκο Ροδοπαίο, ο οποίος για προσωπικούς επαγγελματικούς λόγους (διδακτορική διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης) δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο εξέδωσε η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΕΛΠΙΣ ΑΜΠ/ΠΩΝ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον προπονητή και συνεργάτη κ. Νίκο Ροδοπαίο που ανέλαβε ένα ευαίσθητο τμήμα , αλλά κατάφερε με υπομονή , πάθος , περίσσια διάθεση και αγάπη προς τα παιδιά να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να δημιουργήσει αθλητές και αθλήτριες με ήθος και αθλητική παιδεία .

Τους μύησε στο άθλημα του βόλεϊ , τους έκανε να το αγαπήσουν και στη συνέχεια να αποκτήσουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες να ανταπεξέλθουν στα αγωνιστικά τμήματα.

Η συνεργασία μας μαζί του ήταν άψογη . Στα τέσσερα χρόνια συνεργασίας δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα , βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του συλλόγου και πολλές φορές ως αφανής ήρωας.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία ο ίδιος και η οικογένειά του και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.


Με εκτίμηση το Δ.Σ.