1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2023 23:11

Aγ.Παρσκευή: Διπλή ανανέωση με Νικολάου, Βασιλειάδη

Την παραμονή των Κατερίνα Νικολάου και Ηλιάνα Βασιλειάδη ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής η οποία τερμάτισε έκτη στο περυσινό πρωτάθλημα της Α ζώνης της Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για την 28 χρονη (1μ77) κεντρική και αρχηγό, Κατερίνα Νικολάου αναφέρει:

«Η ΑΕΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Κατερίνα Νικολάου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.
Η αρχηγός μας με την ευκαιρία της ανανέωσης, δήλωσε τα ακόλουθα:

"Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τρίτη χρονιά στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Εύχομαι να συνεχίσουμε και φέτος στο ίδιο όμορφο κλίμα σύμπνοιας, σεβασμού και συνεχούς προσπάθειας. Εύχομαι μια υγιή αγωνιστική χρονιά με την καλύτερη δυνατή παρουσία κι επίτευξης των στόχων μας!"

Η ανακοίνωση για την 27 χρονη έμπειρη ακραία (1μ81) και πρώτη σκόρερ της ομάδας Ηλιάνα Βασιλειάδη αναφέρει

«Η ΑΕΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ηλιάνα Βασιλειάδη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Ηλιάνα θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να φοράει την φανέλα της ΑΕΑΠ  ,και   με την ευκαιρία της ανανέωσης, δήλωσε τα ακόλουθα: " Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ και φέτος για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα χρονιά. Εύχομαι μέσα από την προπόνηση και την καλή συνεργασία να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ