Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2023 18:09

Ιωάννα Περδικάκη: «Μεγάλη επιτυχία για τον ΑΟΝΑ η πρόκριση στον τελικό και η διεκδίκηση της ανόδου»

Στον τρίτο τελικό των πλέι οφ ανόδου της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία της  Αργυρούπολης από τον πρωταθλητή Μίλωνα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έβγαλε μέταλλο στα ημιτελικά, καθώς απέκλεισε με δύο νίκες τον Ηρακλή Κηφισιάς που είχε το πλεονέκτημα έδρας, ενώ στους τελικούς κοίταξε στα μάτια τον σύλλογο της Ν. Σμύρνης και τον δυσκόλεψε όσο μπορούσε.

Μία από τις κορυφαίες παίκτριες του ΑΟΝΑ και MVP των πλέι οφ, η 21 χρονη Κρητικιά ακραία, Ιωάννα Περδικάκη υποστήριξε για την πορεία της δευτεραθλήτριας Αργυρούπολη:

«Αρχικά να δώσω τα συγχαρητηρια μου στον Μίλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, ο οποίος ήταν από την αρχή το φαβορί του πρωταθλήματος και το κατέκτησε δίκαια.

Όσον αφορά την δική μας ομάδα, στόχος μας ήταν πάντα η είσοδος στα play off τον οποίο καταφέραμε και με το παραπάνω. Μάλιστα φτάσαμε να διεκδικούμε ακόμη και την άνοδο σε ένα τρίτο τελικό με τον Μίλωνα.

Είμαστε όλες πολύ ευχαριστημένες αφου ο στόχος της ομάδας εκπληρώθηκε. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου για αυτό το όμορφο ταξίδι που διανύσαμε μαζι, τον προπονητής μας Νίκο Κωστακόπουλο αλλά και την διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.»