1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2022 23:18

Πανέτοιμη η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα για την πρεμιέρα της Α2

Με νίκη 2-1 (31-33, 25-21, 27-25) κόντρα στις Αμαζόνες που είχαν ρεπό στην πρώτη αγωνιστική της Πρι λιγκ, στο κλειστό της Ν. Σμύρνης, έκλεισε τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας του, ο Μίλωνας. Πλέον η ομάδα του Γιώργου Δεναξά μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών όπου υποδέχεται στη Ν. Σμύρνη, το Σάββατο (29/10) τους Αμπελόκηπους.

 Να σημειωθεί ότι οι «πράσινες» που είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, λίγες μέρες νωρίτερα, είχαν φέρει 2-2 με τον Πορφύρα και είχαν ηττηθεί με 3-1 στο Μαρκόπουλο.Στο τελευταίο φιλικό, οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες τις παίκτριες που είχαν στην διάθεση τους.

Μίλωνας (Δεναξάς): Μανώλαινα, Θεοδωρακέα, Θώδη, Σάντος, Παπαχατζή, Δορμπαράκη, Χάνα (λ) Ανυφαντή, Κακλαμάνου, Αγγελοπούλου, Καρακύκλα, Φιλιππίδη

Αμαζόνες (Πανδής): Βυθούλκα, Γκρέκα, Χριστοδούλου, Φακοπουλίδου, Νομικού, Νικολαϊδη, Γκιαούρη (λ) Γκέκοβιτς, Μαραθοκαμπίτου, Καλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ