1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-08-2022 14:53

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στον Ηρακλή Κηφισιάς

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ηρακλή Κηφισιάς ενόψει του νέου πρωταθλήματος  της Α2 γυναικών, καθώς ανακοίνωσε την πασαδόρο Νεφέλη Καλύβη, την λίμπερο Αλεξάνδρα Μιχαηλίδη και την ακραία-διαγώνια, Ιωάννα Κυριάκου

Η ανακοίνωση για τη Νεφέλη Καλύβη

"Στην προσθήκη της Νεφέλη Καλύβη προχώρησε η ομάδα μας. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται ως πασαδόρος και την επόμενη σεζόν θα πασάρει με τα χρώματα του συλλόγου μας. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή.

Με την έναρξη της συνεργασίας ανέφερε : "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Ταμπουρατζή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Εύχομαι σαν ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να επιτύχουμε τους στόχους μας σε μια σεζόν χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα."Καλώς ήρθες Νεφέλη !"

 Η ανακοινωση για Αλεξανδρο Μιχαηλίδη

Συνεχίζεται η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με την προσθήκη της Αλεξάνδρας Μιχαηλίδη. Αγωνίζεται ως λίμπερο και αυτή την σεζόν θα είμαστε από την ίδια πλευρά του φιλέ !

Στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε : "Αρχικά θελω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση όσο και τον κ. Ταμπουρατζή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου να είμαι μέλος του Ηρακλή Κηφισιάς για την νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, όμορφες στιγμές και υγεία για όλο τον σύλλογο."Αλεξάνδρα καλώς όρισες στο Ζηρίνειο !"

 Η ανακοίνωση για Ιωάννα Κυριάκου

Μια ακόμα ενισχυτική κίνηση αποτελεί η ένταξη της Ιωάννας Κυριάκου στην ομάδα μας. Αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια και θα είναι μέλος του ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την σεζόν 2022 - 2023.

Στις δηλώσεις της ανέφερε : "Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που έγινα μέλος ενός συλλόγου με τέτοια αθλητική παρουσία. Εύχομαι να μπορέσω και εγώ να προσθέσω, με το πάθος που έχω γι'αυτό το άθλημα, κάτι παραπάνω σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Με ανυπομονησία αναμένω να ξεκινήσει η προπονητική και αγωνιστική περίοδος !".Καλώς ήρθες Ιωάννα !"

Ηρακλής Κηφισιάς (ρόστερ)

Πασαδόροι: Νεφέλη Καλύβη

:Κεντρικές: Ειρήνη Κορναράκη, Λουκία Παπαγιαννοπούλου, Κατερίνα Αλεξοπούλου

Διαγώνιες  Ναταλία Νάνου, Ιωάννα Κυριάκου

Ακραίες: Ιωάννα Παρισάκη, Σοφία Μαραθοκαμπίτου, Σοφία Κατσίκα

Λίμπερο: Τόνια Κοκίου, Αλεξάνδρα Μιχαηλίδη

Προπονητής: Κώστας Ταμπουρατζής

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ