1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2022 23:08

Νέα ενίσχυση για τον ΓΣ Ηλιούπολης με τετράδα παικτριών

Με τέσσερις αθλήτριες ολοκλήρωσε το ρόστερ της, η γυναικείας ομάδας του ΓΣ Ηλιούπολης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 γυναικών. Η ομάδα του Βασίλη Κατωπόδη ενισχύθηκε με την ακραία Δήμητρα Παυλίδου που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, την λίμπερο Ελισάβετ Οικονομοπούλου από τον Ηρακλή Κηφισιάς, την κεντρική Πολωνικής καταγωγής, Νάντια Τσέσκα από τον Μίλωνα, και την νεαρή ακραία, Νικολέτα Μιχαηλίδου από τα αναπτυξιακά του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για την Δήμητρα Παυλίδου

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης αι το τμήμα μας, ανακοινώνει την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Παυλιδου Δήμητρα. Η Δήμητρα, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και προηγούμενες ομάδες τις οποίες έχει ενισχύσει είναι:2013 - 2017 ΔΑΣ Ωραιοκάστρου2017 - 2018 Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 2018 - 2019 Πανιώνιος 2019 - 2020 Νέοι Βύρωνος 2020 - 2021 ΑΟΝ Αργυρουπολης 2021 - 2022 ΑΕΚΚαλωσορίζουμε τη Δημητρα στην ομάδας μας και ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!»

Η ανακοίνωση για την Ελισάβετ Οικονομοπούλου

 « Ο ΓΣ Ηλιούπολης και το τμήμα μας, ανακοινώνει την ένταξη της αθλήτριας Ελισάβετ Οικονομοπούλου στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας. Η Ελισαβετ αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.Τις σεζόν 2016-2021, αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή Κηφησιάς.Ευχόμαστε καλή αρχή σεζόν με υγεία!»

Η ανακοίνωση για την Νάντια Τσέσκα

«Ο ΓΣ Ηλιούπολης και το τμήμα μας, ανακοινώνει την προσθήκη της αθλήτριας Nadia Trzeciak στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας.Η Nadia είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.Από τη σεζόν 2011 έως και τη σεζόν 2022, αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟΝΣ Μίλων.Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σεζόν με υγεία και επιτυχία!

ΓΣ Ηλιούπολης (ρόστερ)

Πασαδόροι: Ιωάννα Σταμπολίου, Ζένια Καλαφάτη

Ακραίες: Κατερίνα Κουλοπούλου, Δέσποινα Παναγιωτίδου,, Μυρτώ Συμεωνίδου, Δήμητρα Παυλίδου, Νικολέτα Μιχαηλίδου

Διαγώνιες: Κίσσα Σπυριδούλα, Ελένη Χαύτα

Κεντρικές: Ελένη Μαρκάκη, Κατερίνα Πασσά, Νάντια Τσέσκα

Λίμπερο: Ελένη Κουλοπούλου, Ελισάβετ Οικονομοπούλου

Προπονητής Βασίλης Κατωπόδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ