1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2022 23:48

Α2 γυναικών: Καρέ ανανεώσεων απο τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου

Μετά την παραμονή του αρχιτέκτονα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ και της ανόδου στην Α2 γυναικών, Βασίλη Αρναούτη, ο νεοφώτιστος Αστέρας Αγ. Δημητρίου ξεκίνησε την ανασυγκρότηση του ρόστερ με καρέ ανανεώσεων. Πρόκειται για τις Έφη Μύριλλα (ακραία), Χρύσα Γιουκάκη (λίμπερο), Ειρήνη Γούλα (κεντρική), Ελισάβετ Κορακιανίτη (διαγώνια).

Η ανακοίνωση για την Έφη Μυρίλλα

«Το Δ.Σ. του Αστέρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Έφη Μυρίλλα! Ευχόμαστε στην Έφη καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες!»

Η ανακοίνωση για την Χρύσα Γιουκάκη

« Το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Χρύσα Γιουκάκη για έναν ακόμη χρόνο!Ευχόμαστε στην Χρύσα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!»

  Η ανακοίνωση για τη Ειρήνη Γούλα

« Το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Ειρήνη Γούλα για έναν ακόμη χρόνο!Ευχόμαστε στην Ειρήνη καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες!» 

Η ανακοίνωση για την Ελισάβετ Κορακιανίτη

«Το Δ.Σ. του Αστέρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Ελισσάβετ Κορακιανίτη!Ευχόμαστε στην Ελισσάβετ καλή συνέχεια, με υγεία και επιτυχίες!» 

 Αστέρας Αγ. Δημητρίου (ρόστερ)

 Πασαδόροι

Διαγώνιες: Ελισάβετ Κορακιανίτη

Κεντρικές: Ειρήνη Γούλα

 Ακραίες Έφη Μυρίλλα

Λίμπερο: Χρύσα Γιουκάκη

Προπονητής: Βασίλης Αρναούτης

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ