Εκτυπώστε τη σελίδα
20-06-2022 16:03

Τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Μενδρινό απο τον Ν.Ο.ΠΕ.Ρ και το Κρητικό βόλεϊ

Παρελθόν από τον ΝΟΠΕΡ και το Κρητικό βόλεϊ, μετά από έξι χρόνια αποτελεί ο Γιώργος Μενδρινός. Ο πολύπειρος προπονητής που στο παρελθόν εργάστηκε αρχικά για πολλά χρόνια στην ανδρική και γυναικεία ομάδα του Ερμή Περάματος, Προοδευτική , ΑΕ Ρέντη και στη συνέχεια με μεγάλη επιτυχία σε ΓΕΗ και ΝΟΠΕ Ρεθύμνου αναφέρει με προσωπική του ανάρτηση:

«Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Μετά από έξι χρόνια γεμάτα επιτυχίες, με τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Κορασίδων ΕΣΠΕΚ με δύο διαφορετικές ομάδες ( ΓΕΗ, Ν.ΟΠΕΡ) , δύο πρωταθλημάτων Νεανίδων με την (ΓΕΗ), την κατάκτηση ενός κυπέλλου Κρήτης με την (ΓΕΗ), την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Γυναικών Κρήτης με την (ΓΕΗ) και την άνοδο της εν λόγω ομάδας στην Α2 κατηγορία (2018-2019) , την κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών ( 2019-2020) με την (ΓΕΗ) και την κατάκτηση της 5ης θέσης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών με την ομάδα του Ν.ΟΠΕΡ (2021-2022), κλείνει μία φανταστική διαδρομή για μένα στο χώρο του Κρητικού βόλεϊ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν ως άνθρωπο και ως προπονητή και μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου, στις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκα.

Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους. Η επιστροφή μου, στο γνώριμο πλέον περιβάλλον της πρωτεύουσας δημιουργεί εκ νέου, προκλήσεις.

Ο Coach Μενδρινός Γιώργος.»