1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2022 14:17

Αργυρούπολη: Με την Δήμητρα Λυκογιάννη για πέμπτη χρονιά στο τιμόνι και στόχο την άνοδο

Την παραμονή για πέμπτη χρονιά στον πάγκο της Αργυρούπολης της Δήμητρας Λυκογιάννη ανακοίνωσε ο ΑΟΝΑ. Στόχος της πολύπειρης κόουτς σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων, είναι η δημιουργία ανταγωνιστικού ρόστερ για την διεκδίκηση της ανόδου από την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ξεκίνημα του προγραμματισμού της νέας χρονιάς της γυναικείας ομάδας μας, με την ανανέωση της συνεργασίας μας για 5η συνεχόμενη χρονιά με την έμπειρη προπονήτρια Λυκογιάννη Δήμητρα. Ευχόμαστε υγεία και επίτευξη στόχων στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Η κ. Λυκογιάννη δήλωσε για τη νέα σεζόν:

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Α.Ο.Ν.Α. για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου αυτά τα χρόνια. Θα κάνω από την πλευρά μου το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας και εύχομαι μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες"

 Tο νέο ρόστερ της Αργυρούπολης

  Οσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν, ο πήχης ήδη έχει ανέβει πολύ ψηλά φέτος με πολλές καλές και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις  που εχουν γίνει και έχουν ενισχύσει σημαντικά την ομάδα σε ολες τις θέσεις.

 Το μέχρι τώρα ρόστερ

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Χριστίνα Νίκα

Ακραίες: Αφροδίτη Κάβουρα, Ιωάννα Περδικάκη, Ιωάννου Ιωάννα

Κεντρικές: Νάντια Στεβάνοβιτς, Νόρα Μποκή, Χριστιάνα Βελούδου

Διαγώνιες: Αγγελοπούλου Ειρήνη

Λίμπερο: Ευτυχία Μαθιουδάκη

Προπονητής: Δήμητρα Λυκογιάννη

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ