1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2022 13:17

Ο ΓΣ Πετρούπολης ανακοίνωσε και επίσημα την Αρετή Τέζα

Νέα πρόκληση στη καριέρα της Αρετής Τέζα, η οποία ανέλαβε και επίσημα το τιμόνι της γυναικείας ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης, συλλόγου που ξεκίνησε το βόλεϊ.
Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κα. Αρετή Τέζα, η οποία αναλαμβάνει επίσημα τη θέση της προπονήτριας για την ομάδα Γυναικών μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2022-23.

Άμεσος συνεργάτης της θα είναι ο προπονητής κος Αντώνης Θεοδωρόπουλος, όντας και εκείνος πρώην αθλητής του Συλλόγου μας επί σειρά ετών.

Είμαστε αισιόδοξοι για την καλή συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Σε ανακοίνωση της η κα. Τέζα αναφέρει:

"Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που μετά από 2 χρόνια συνεργασίας με τον Γ.Σ. Πετρούπολης σε ακαδημίες και ομάδα Γυναικών, ο Σύλλογος δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου να αναλάβω το τιμόνι της ομάδας Γυναικών. Είναι τιμή μου να υπηρετώ τον Σύλλογο που με ανέδειξε ως αθλήτρια.

Στην προσπαθειά μου αυτή θα έχω δίπλα μου τον προπονητή κο. Αντώνη Θεοδωρόπουλο που και εκείνος υπήρξε αθλητής του Συλλόγου και ο οποίος θα πλαισιώσει το προπονητικό team της ομάδας Γυναικών.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ