Εκτυπώστε τη σελίδα
12-05-2022 18:20

Ανανέωσαν με τον Μίλωνα, Δορμπαράκη και Θώδη

Τα  «πράσινα» του Μίλωνα θα φορούν και τη νέα σεζόν στην Α2 γυναικών, οι Αγγελίνα Δορμπαράκη(φωτό) και Μαρία Θώδη. Οι δύο αθλήτριες ανανέωσαν μετά από εισήγηση του προπονητή Γιώργου Δεναξά, ενω ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης ετοιμάζει μεταγραφικό μπαράζ για την ενίσχυση του και διεκδίκηση της ανόδου στην Πρι Λιγκ.

Η Αγγελίνα Δορμπαράκη (γεννημένη 25/4/1999) έχει ύψος 1μ84, είναι κεντρική, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν πέρυσι, και έχει αγωνιστεί σε ΑΣΠ Κόρινθος, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Η Μαρία Θώδη (γενημμένη 7/8/1995) είναι ακραία με πολύ μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και έχει αγωνιστεί σε Ποσειδώνα Λουτρακίου, Κόρινθο,  Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Ηλιούπολη, Πετρούπολη, Μεσσηνιακό, Αιγάλεω.

Οι ανακοινώσεις του Μίλωνα για τις δύο παίκτριες:

Αγγελίνα Δορμπαράκη

«Με εχέγγυο την πολύ καλή της παρουσία στην περασμένη χρονιά αλλά και την ακατάπαυστη όρεξη της για δουλειά ήταν αναμενόμενη η εισήγηση του Coach Δεναξά για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την κεντρική μπλοκέρ Αγγελίνα Δορμπαράκη Καλή επιτυχία Αγγελίνα.»‘

Μαρία Θώδη

«Μετά την πολύ καλή πρώτη της χρονιά στο Σύλλογο μας, η δυναμική ακραία Μαρία Θώδη ανανέωσε την συνεργασία της για μια ακόμη σεζόν και θα βρίσκεται στη νέα ομάδα του coach Δεναξά. Μαρία καλή επιτυχία!»