1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2022 18:12

A2 Γυναικών: Την αποχώρηση 9 παικτριών ανακοίνωσε ο Μίλωνας

Την αποχώρηση 9 αθλητριών από το περυσινό ρόστερ, ανακοίνωσε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Μίλωνα που πέρυσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Α’ ζώνης της Α2 Γυναικών.Πάντως η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης  έχει  ήδη ξεκινήσει την στελέχωση της ομάδας τη νέα σεζόν 202-23, η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Πρι Λιγκ, με τον Γιώργο Δεναξά να είναι και πάλι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας..

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς της Γυναικείας Ομάδας του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις αθλήτριες που τίμησαν τη φανέλα του Μίλωνα και από την επόμενη περίοδο δεν θα βρίσκονται κοντά μας.Αλέξάνδρα Σπύρη, Εβελίνα Αποστόλου, Έλενα Μαριάτου, Φωτεινή Βουλγαράκη, Σοφία Λακασά, Κοντούδη Τόνια, Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Γρέτου, Αθηνά Αντουβά, η αγκαλιά της οικογένειας του Μίλωνα θα είναι πάντα ανοικτή για σας.

Καλή επιτυχία και κάθε ευτυχία στην προσωπική σας ζωή.Επιτροπή Volley»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ