1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2022 20:00

Μιχάλης Μαθιουδάκης: «Ονειρική η φετινή σεζόν για τον Απολλώνιο»

Το σημάδι του στη φετινή σεζόν με το εντυπωσιακό βόλεϊ που έπαιξε και την εκπληκτική πορεία που είχε στην Α2 γυναικών , άφησε ο Απολλώνιος . Πίσω από πρωταθλήτρια ομάδα του Κερατσινίου που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην φετινή κούρσα με τα πολλά ρεκόρ και τα αήττητο σερί των 16 αγώνων, εκτός από τις εξαιρετικές αθλήτριες και το αντίστοιχο προπονητικο επιτελείο, μεγάλη και καθοριστική συμβολή είχε η σταθερή και στιβαρή διοίκηση του Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Ο νεαρός πρόεδρος της ομάδας του Απολλώνιου που ανέλαβε πέρυσι την άνοιξη τον προεδρικό θώκο, έχοντας περάσει με επιτυχία από διάφορα πόστα αρκετών ομάδων, και με οδηγό την πλούσια εμπειρία του, βοήθησε να γίνουν οργανωτικά άλματα στο Κερατσίνι, ώστε ο Απολλώνιος να φτάσει στην φετινή ιστορική του πορεία.

Μάλιστα σε δήλωση-απολογισμό για την φετινή πορεία υποστήριξε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στον Σύλλογο, που καταφέραμε τον μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από το προηγούμενο καλοκαίρι, την άνοδο στην PreLeague. Το ότι η ομάδα το κατάφερε με το απόλυτο των νικών και των βαθμών, καθώς και ότι έφτασε μέχρι τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνει την σεζόν να μοιάζει ονειρική.

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια οι αθλήτριες μας και το προπονητικό team, που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν και σε κάθε αγώνα έδιναν το 100% των δυνάμεών τους, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Τώρα ετοιμάζουμε τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και αυτό που μπορώ να πω είναι να περιμένετε τα ίδια πράγματα από τον Απολλώνιο. Πολύ δουλειά, ταπεινά κι αθόρυβα."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ