1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2022 01:52

Α2 γυναικών: Πρώτος και αήττητος ο Απολλώνιος γιόρτασε πρωτάθλημα και ρεκόρ (vid)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ζώνης της Α2 γυναικών πανηγύρισε ο Απολλώνιος το περασμένο Σάββατο. Η καρό σημαία του τερματισμού για το «μονοθέσιο» της ομάδας του Κερατσινίου έπεσε πανηγυρικά στο κλειστό «Π. Νικολαϊδης», καθώς επικράτησε 3-0, της Πετρούπολης και με 16 σερί νίκες (μόνο τρίποντα) και 48 βαθμούς συνολικά σε κανονική περίοδο-πλέι οφ, γιόρτασε ένα ιστορικό πρωτάθλημα και ένα εκπληκτικό ρεκόρ.

Σήκωσε την κούπα η Κάλλη Δίκη

Μέρος αυτής της σεμνή γιορτής του βόλεϊ ήταν και οι φίλαθλοι της ομάδας και όχι μόνο που φρόντισαν να γεμίσουν τις εξέδρες και να χειροκροτήσουν θερμά και ρυθμικά, την Κάταλιν Κις και τις παίκτριες της. Μάλιστα τώρα που πλησιάζει η βραδιά των Όσκαρ, άνετα στην κόουτς της ομάδας θα μπορούσε να απονεμηθεί το οσκαρ «σκηνοθεσίας» για την φετινή υπερπαραγωγή βόλεϊ που ανέβασε τους τελευταίους πέντε μήνες. Φυσικά βαρύτιμα αγαλματίδια αξίζουν και με το παραπάνω  στις αθλήτριες του φετινού σπουδαίου ρόστερ, οι οποίες υλοποίησαν με πάθος και θέληση το «φετινό σενάριο» της Α2.

Όσον αφορά το πάρτι τίτλου, αυτό στήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Πετρούπολη καιθώς περιελάμβανε βράβευση των σπουδαίων χορηγών που στήριξαν οικονομικά την ομάδα, απονομή μεταλλίων απο τον δήμαρχο Χρήστο Βρετάκο, ενω η στέψη ολοκληρώθηκε με την παράδοση της κούπας από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠΕ, Νεκτάριο Χαλβατζή στην αρχηγό Κάλλη Δίκη.

Η τελευταία σήκωσε ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο και το πανηγύρι ξεκίνησε ταυτόχρονα στην εξέδρα αλλα και στον αγωνιστικό χώρο, όπου η διοίκηση με επικεφαλής τον Μιχάλη Μαθιουδάκη ο οποίος αναγέννησε το σύλλογο, το προπονητικό επιτελείο και ολόκληρη την ομάδα έγιναν μια μεγάλη παρέα που γιόρτασε αυτή την ιστορική επιτυχία.

ΜVP η Κατερίνα Ριπνάγια.

Για την ιστορία ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 3-0 (25-16, 25-17, 26-24) με την ακραία «μπόμπερ» Κατερίνα Ριπνάγια να βάζει, φαρδιά πλατιά την υπογραφή της και δίκαια να αναδεικνύεται στην MVP της φετινής σεζόν, βάσει της σταθερά καλής απόδοσης  που είχε ολη την χρονιά..

Διαιτητές ήταν οι Κατερλή ,Μαλιάρα ενώ οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

Απολλώνιος (Κις) Λάβδα, Σιδεράτου, Βλαχοπούλου, Ευθυμιάδη, Ριπνάγια, Δίκη, Τουλγαρίδου (λ), Λεκατσά, Γιαννατσή ενώ στην αποστολή ηταν και η Δανάη Βλάχου, η τραυματίας Εύα Μανώλικα ενώ δεν αγωνίστηκε η Ευαγγελία Πάτα λόγω ίωσης

ΓΣ Πετρούπολη (Αποστολογιωργάκης) : Κοτσαμπά, Αποστολάκη, Λιόλιου, Χρυσοσπάθη, Πανοπούλου, Κατσιμπούλα, Κρίτσαλη (λ) Σκλιβανίτη, Ασλανίδη,  

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Δεύτερος ο Μίλωνας παρά την ήττα τουΣτο δεύτερο παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής είχαμε:  

Μίλωνας-Αργυρούπολη 2-3 ( 25-12, 15-25, 25-18, 20-25, 14-16) αλλα η ομάδα της Ν, Σμύρνης ήταν αυτή που τερμάτισε δεύτερη με τρίτη την Αργυρούπολη και τέταρτη την Πετρούπολη χωρίς νίκη.   

 Η τελική βαθμολογία του Γ ομίλου:

 Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών

 Μετά την ολοκλήρωση της φιέστας, για την συνταγή επιτυχίας ου φετινού Απολλώνιου μίλησαν στην κάμερα, η προπονήτρια Κάταλιν Κις και οι παίκτιρες Ριπνάγια, Σιδεράτου, Τουλγαρίδου

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ