1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2022 03:38

Α2 Γυναικών- Δεναξάς: «Βαριά η φανέλα του Μίλωνα»-Ταμπουρατζής: «Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισότερο»

Στον απόηχο του κομβικού ντέρμπι της Α2 Γυναικών Ηρακλής Κηφισιάς-Μίλωνας, οι δύο προπονητές των ομάδων, Κώστας Ταμπουρατζής και Γιώργος Δεναξάς, σχολίασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης που τελείωσε με 3-0 για την ομάδα της Ν. Σμύρνης, μέσα στην Κηφισιά.

Αρχικά ο τεχνικός του Μίλωνα, Γιώργος Δεναξάς είπε:

« Το παιχνίδι για μας ήταν δύο φορές πιο δύσκολο αφού για να προκριθούμε, ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Επίσης ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε οι οδηγοί του παιχνιδιού, εφόσον θέλαμε να πετύχουμε το στόχο μας. Νομίζω ότι όλα μας βγήκαν στο μεγαλύτερο βαθμό, όσον αφορούσε το τακτικό κομμάτι που είχαμε δουλέψει αλλά και το «διάβασμα» του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για το ψυχικό σθένος που έβγαλαν στο γήπεδο. Απέδειξαν ότι ο Μίλωνας έχει βαριά φανέλα και όσοι τον υπηρετούν πρέπει να το αποδεικνύουν μέχρι το τέλος.»

  O προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Ταμπουρατζής τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα. Το βόλεϊ είναι ένα δίκαιο άθλημα, και όντως αυτός που το ήθελε περισσότερο το κέρδισε. Εμείς συνεχίζουμε στο πλάνο ανοικοδόμησης που έχουμε βάλει για την ομάδα και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Αφήνουμε αυτό το ματς πίσω μας και προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια. Καλή επιτυχία στις ομάδες που προκρίθηκαν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ