1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2022 18:11

Σούπερ ενίσχυση για τις Αμαζόνες η Πένυ Καραγκούνη

Την σοβαρή ενίσχυση της με την απόκτηση της Πένυ Καραγκούνη, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της ομάδας των Αμαζόνων. Η 28 χρονη (1μ87) ακραία, που αγωνίστηκε στον Α’ γύρο με την ομάδα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλά αποτελεί παράλληλα και ενα από τα κορυφαία αστέρια του μπιτς βόλεϊ, αφού κέρδισε πολύ μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο παρέα με την Βίκυ Αρβανίτη, αποτελώντας για πολλά χρόνια, την βασική εθνική ομάδα της άμμου, αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα της Ν. Ερυθραίας, στην προσπάθεια της για να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα της Volley League Γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αμαζόνων για την Καραγκούνη η οποία στις 22/12 ειχε ανακοινώσει την αποχώρηση της απο το τριφύλλι, αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τη διεθνή αθλήτρια Πένυ Καραγκούνη.

Η Πένυ ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο σάρωσε τους εγχώριους τίτλους σε επίπεδο Υποδομών, αλλά και πρωταγωνίστησε στην Α1 Γυναικών καταλαμβάνοντας με την ομάδα της την 3η θέση το 2012-13.

Το 2013 έκανε στροφή στην καριέρα της ασχολούμενη με το beach volley, όπου με συμπαίκτριά της κυρίως την Βίκυ Αρβανίτη, πρωταγωνίστησε σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Volley League κατακτώντας την 1η στην τελική βαθμολογία (2ος ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ).

Το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να επιστρέψει αγωνιζόμενη στη σάλα και εντάχθηκε στον ΠΑΟ, ο οποίος μετά το πρώτο μισό της σεζόν βρίσκεται 1ος στη βαθμολογία της Volley League γυναικών και έχει προκριθεί στους 8 του CEV Volleyball Challenge Cup 2022.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Πένυ στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ