1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2021 17:33

Φιλανθρωπικός αγώνας στο Κερατσίνι για τη συλλογή τροφίμων

Φιλανθρωπικό παιχνίδι διοργανώνει την Τετάρτη 22/12 (19.30) στο κλειστό Κερατσινίου ο Απολλώνιος με  αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς, με σκοπό την συλλογή τροφίμων τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κερατσινίου, καθώς και στο πρόγραμμα σίτισης οικογενειών του Ιερού Ναού Αγ. Ευθυμίου.

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου αναφέρει:

«Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου, διοργανώνει φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, με τη συμμετοχή του γειτονικού Σωματείου Εθνικός ΟΦΠΦ!Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μας (κλειστό γυμναστήριο "Παντελής Νικολαΐδης") την Τετάρτη 22/12, στις 19:30!

Παρακαλούμε τους φίλους μας που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να φέρουν τρόφιμα (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια), τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, καθώς και στο πρόγραμμα σίτισης οικογενειών του Ιερού Ναού Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου!

Για την είσοδο στο γήπεδο, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο υγειονομικά πρωτόκολλα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ