1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2021 22:42

Γυρίζει σελίδα ο Μίλωνας και «φουλάρει» για το 2/2

Γυρίζει σελίδα ο Μίλωνας μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Ηρακλή Κηφισιάς για τον Α’ όμιλο της Α ζώνης της Α2 Γυναικών, αποτέλεσμα που έστειλε την ομάδα της Ν. Σμύρνης και από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, στην τέταρτη θέση του ομίλου και στο -2 απο την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Η επόμενη μέρα βρήκε το σύλλογο του Μίλωνα με ηρεμία και ψυχραιμία. Ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Δεναξάς αφού ανέλυσε τα λάθη των παικτριών του στο συγκεκριμένο ματς, ζήτησε από το σύνολο των αθλητριών του καλύτερη διαχείριση και σοβαρότητα στα δύο επόμενα παιχνίδια με ΕΑΠ και Απόλλωνα Πατρων , ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα τρίποντα και να κάνει το 2/2.

Επίσης ο επιτυχημένος τεχνικός που εχει αφήσει το στίγμα του στην αναγέννηση της γυναικείας ομάδας του Μίλωνα, Γιώργος Δεναξάς τόνισε για το ματς με τον Ηρακλή αλλά και τη συνέχεια της ομάδας της Ν. Σμύρνης στον όμιλο: «Η νίκη του Ηρακλή ήταν δίκαιη. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2 και να οδηγήσουμε το ματς στο τάι μπρέικ. Ο Ηρακλής που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του, έπαιξε με διαφορετικό σχήμα από τα αντίστοιχα που είχε αγωνιστεί μέχρι τώρα. Εμείς από την πλευρά μας, αφήνουμε πίσω το συγκεκριμένο ματς και προχωράμε.

Πλέον στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια με ΕΑΠ και Απόλλωνα Πάτρα, ώστε να τερματίσουμε για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους, όσο ψηλότερα μπορούμε. Μετά τις γιορτές μας περιμένουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια (Απολλώνιο, Αγ. Παρασκευή, Ηρακλής Κ.) όπου θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ