1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2021 19:23

CEV Cup: Με τον Παρίζι στον πάγκο ο Ολυμπιακός ελπίζει σε πρόκριση κόντρα στην Πόρτο (24/11 19.00)

Με τον Κάρλο Παρίζι να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη να υποδεχτεί την Πόρτο στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του CEV Cup, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/11) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η αποστολή των πρωταθλητριών Ελλάδας, δεν θα είναι εύκολη μετά την ήττα με 3-0 σετ στην Πορτογαλία, καθώς πλέον χρειάζονται καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλουν το παιχνίδι στο χρυσό σετ, το οποίο πρέπει να κατακτήσουν για να ανατρέψουν την κατάσταση. Το ζητούμενο για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες θα στερηθούν για τρίτο σερί ματς, τις υπηρεσίες της Μαριάνα Κόστα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, είναι να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με αυτή του πρώτου αγώνα και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους.

Κάρλος Παρίζι: "Περίπλοκο παιχνίδι"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι με την Πόρτο είναι περίπλοκο και όλοι γνωρίζουν το γιατί. Ωστόσο το βόλεϊ είναι περίεργο και εμείς πρέπει να παίξουμε αύριο με τη σωστή προσέγγιση. Θα αγωνιστούμε στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα, ενώ αντιμετωπίζουμε και κάποια προβλήματα, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα και την ομάδα να παίξουμε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Εγώ θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τις αθλήτριες, γιατί μετά την Πόρτο ακολουθούν και άλλα σημαντικά ματς. Ωστόσο τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη, μόνο στο αυριανό παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ