Εκτυπώστε τη σελίδα
22-11-2021 18:24

Θερμή υποδοχή στην αποστολή του Απολλώνιου, δηλώσεις των πρωταγωνιστριών του ντέρμπι (vid)

Υποδοχή «ηρώων» επεφύλαξαν στις αθλήτριες του Απολλώνιου, οι φίλοι της ομάδας για το μεγάλο διπλό (1-3) που πέτυχε η ομάδα της Κάταλιν Κις στη Ν. Σμύρνη, στο ντέρμπι κορυφής με τον Μίλωνα για την Α2.

Συγκεκριμένα ενθουσιώδες φίλοι της ομάδας που είχαν βρεθεί και στις εξέδρες του Μίλωνα, έστησαν το δικό τους πάρτι στην αποστολή της ομάδας του Κερατσινίου έξω από το κλειστό, και μόλις έφτασε το λεωφορείο, άναψαν καπνογόνα, κάνοντας τη νύχτα-μέρα, ενώ από τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζε συνεχώς ο ύμνος του συλλόγου.

Οι αθλήτριες του Απολλώνιου με την σειρά τους ανταπέδωσαν με χειροκροτήματα την όμορφη έκπληξη και την θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι φίλαθλοι της ομάδας, ενώ σε κάποια στιγμή όλοι μαζί έγιναν ένα κουβάρι και έκλεισαν την όμορφη εκδήλωση τραγουδόντας τον ύμνο του ιστορικού σωματείου.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών

Κάταλιν Κις: «Ήταν μια απλή νίκη»

Η «αρχιτέκτονας» της μεγάλης νίκης Κάταλιν Κις υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια, έδωσαν μεγάλη μάχη. Παίξαμε λίγο αγχωμένες σε μερικά σημεία του ματς αλλά είναι λογικό, ο Μίλωνας μας πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας αλλά με χρόνο θα τα καταφέρουμε. Ήταν μια απλή νίκη, προχωράμε και κοιτάμε το ματς της Κυριακής με τον Απόλλων Πάτρας.»

Κάλλη Δίκη: «Το θέλαμε περισσότερο»

Η αρχηγός και κεντρική Δίκη Κάλλη δήλωσε: «Από τους πρώτους πόντους του παιχνιδιού δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη. Μπήκαμε αρκετά δυναμικά με σεβασμό στον Μίλωνα όπου είναι μια πολύ προπονημένη ομάδα. Είναι μια αρκετά καλά στημένη ομάδα, αλλά από μεριά μας φάνηκε η υψηλή ποιότητα που έχουμε ομαδικά αλλά και ατομικά για την οποία δουλεύουμε. Στο 2ο και το 3ο σετ είχαμε πρόβλημα στο μπλοκ, με αποτέλεσμα η άμυνα πίσω όσο καλή και προπονημένη να είναι, βρέθηκε εκτεθειμένη σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Στο τέλος μέτρησε το αποτέλεσμα και το καθαρό τρίποντο που πήραμε σε μια «καυτή» έδρα. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο του Απολλώνιου που ήρθε και μας στήριξε σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.»

Κατερίνα Ριπνάγια: « Κερδίσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο»

Η «πυρηνοκίνητη» Ρωσίδα ακραία, Κατερίνα Ριπνάγια που συστήθηκε στο ελληνικό βόλεϊ με εντυπωσιακό τρόπο, τόνισε

:«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήρθαν να μας στηρίξουν! Ήταν πολύ σημαντικό και ευχάριστο να παίζουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκησή μας, που μας στηρίζει και μας πιστεύει! Θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτριά μας!

Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ εύκολο να συνεργαστεί μαζί μας, αλλά το κάνει περίφημα! Ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θέλει το ίδιο, αλλά η προπονήτριά μας είναι πάντα δίπλα μας και δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα μας βοηθήσει, αν χρειαστεί! Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίχτριες μου! Η καθεμία μας έκανε καλή δουλειά! Δεν έχουμε ηγέτη στην ομάδα, όλες μας είμαστε πολύ σημαντικές.

Πολλές αθλήτριες είναι νέες, νέοι χαρακτήρες και νέες ικανότητες, πιστεύω ότι έχουμε ακόμα περιθώριο για βελτίωση! Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τον αντίπαλό μας για ένα πολύ καλό παιχνίδι! Η νίκη είναι πιο σημαντική, όταν κερδίζεις μια καλή και οργανωμένη ομάδα! Καλό, δύσκολο παιχνίδι, δεν λειτούργησαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει, αλλά πήραμε πολύ σημαντικούς 3 βαθμούς. Αλλά κερδίσαμε μόνο μια μάχη, όχι τον πόλεμο, οπότε συνεχίζουμε και προχωράμε!»

Media