1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2013 11:06

Δύσκολες ώρες για τον Ηλυσιακό

Δύσκολες ώρες έρχονται για το γυναικείο τμήμα του Ηλυσιακού. Στον σύλλογο έγιναν εκλογές και σήμερα αναμένεται να γίνει ησυγκρότηση σε Σώμα.
Οι παράγοντες της νέας διοίκησης δεν έχουν ανακοινώσει τις προσθέσεις τους για το τμήμα του βόλεϊ αλλά οι φήμες ότι μπορεί και να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών ενισχύονται ιδιαίτερα μετά την παραίτηση της Ελένης Θωμοπούλου που στήριζε παραγοντικα και οικονομικά το τμήμα. Η Θωμοπούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση της και στις αθλήτριες σε συνάντηση που έγινε χθες σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΑΡΗΣ Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 10:58 posted by ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΑΡΗΣ

    Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΑΟ. σας παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικοί στις δημοσιεύσεις σας και να διασταυρώνεται τις "πληροφορίες" σας.
    Στον σύλλογο μας έγιναν συμπληρωματικές εκλογές την 10/6/2013 για να συμπληρωθεί μια θέση στο Δ.Σ. του συλλόγου.
    Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου τα τελευταία 5 χρόνια είχε και συνεχίζει να έχει τον ίδιο έφορο.
    Έχουμε την τιμή να έχουμε στο τμήμα βόλεϊ, σπουδαίες αθλήτριες και προπονητές τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα.
    Να είστε σίγουροι ότι εάν ήταν στις προθέσεις μας, να μη δηλώσουμε συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2, οι πρώτες που θα το μάθαιναν θα ήταν οι αθλήτριες και οι προπονητές.

    Σας αφήνουμε λοιπόν να ζείτε με τις φήμες σας και σας συνιστούμε στο εξής να προσέχετε τις πηγές σας και να προστατεύετε το άθλημα που (υποτίθεται) ότι αγαπάτε.

    Ο έφορος του τμήματος βόλεϊ
    του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο.
    Γκλιάτης Άρης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ