1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2021 00:57

Με όνειρα ανόδου ξεκινάει απο την Πάτρα η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα

Αποφασισμένος να διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο ανόδου που δίνει η Α ζώνη της Α2 γυναικών, κατεβαίνει ο Μίλωνας. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης με πολλά όνειρα, αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της και με σταθερό προπονητή τον έμπειρο, Γιώργο Δεναξά, ξεκινάει την μάχη του πρωταθλήματος την Κυριακή (7/11)  απο την Πάτρα, κόντρα στην ΕΑΠ.

Οι «πράσινες» της Ν. Σμύρνης, μαζί με τον Απολλώνιο Κερατσινίου, τον Ηρακλή Κηφισιάς από τον Ά ομιλο που είναι και ο όμιλος του «θανάτου» και την Πετρούπολη από τον Β’ που είναι πιο πολύ βατός, είναι η τετράδα των φαβορί που δημιούργησαν πολύ δυνατά ρόστερ, ώστε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της κατηγορίας και την άνοδο στην Πρι λιγκ.

Όσον αφορά την ομάδα του Μίλωνα, από το περυσινό ρόστερ που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί στην Α2 εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, ανανέωσαν οι Κοντούδη, Λακασά, Παπαχατζή, Μαριάτου, Βουλγαράκη, Αποστόλου, Σπύρη ενώ αποκτήθηκαν οι Αρβανίτη, Θώδη, Γεωργακοπούλου, Δορμπαράκη, Κακλαμάνου, και η Χάνα που επέστρεψε για να βοηθήσει το σύλλογο.

Μίλωνας (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Εβελίνα Αποστόλου, Ηλιάνα Αρβανίτη

Ακραίες: Τόνια Κοντούδη, Μαρία Θώδη, Σοφία Λακασά

Διαγώνιες Σπύρη Αλεξάνδρα, Δήμητρα Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Κακλαμάνου

Κεντρικές: Έλενα Μαριάτου, Στεφανία Παπαχατζή, Αγγελίνα Δορμπαράκη

Λίμπερο Φωτεινή Βουλγαράκη, Μαργαρίτα Χάνα

Προπονητής: Γιώργος Δεναξάς  

 Τέλος όσον αφορά τα φιλικά , ο σύλλογος έδωσε 10 φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Άρτεμις ΚορυδαλλούΑ Ε Γκράβας, ΑΣ Παπαγου, Ένωση Ιλιου, ΑΟΠ ΦαλήρουΑΣΠ Κορίνθου, ΑΟ Αιγάλεω, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Πετρουπολης και Ν ΟΠΕ Ρεθύμνου στα οποία, έδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να χάσει αφού πέτυχε νίκες και ισοπαλίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ